CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Partisinin Grup Toplantısında Konuştu! Demirtaş'a Özgürlük İstedi

CHP grup toplantısında konuşan Kemal Kılıçdaroğlu çarpıcı ifadelerde bulundu. Konuşmasında Selahattin Demirtaş'a özgürlük istedi.

12.10.2021-17:53 - (Son Güncelleme: 12.10.2021-17:53) CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Partisinin Grup Toplantısında Konuştu! Demirtaş'a Özgürlük İstedi

CHP lideri Kılıçdaroğlu yine yaptığı açıklamalar ile gündeme bomba gibi düştü. CHP grup toplantısına katılan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, toplantı konuşmasında yine skandal açıklamalarda bulundu. CHP lideri Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamalarla skandala imza attı. Selahattin Demirtaş'ın ve Osman Kavala'nın 'masum' olduğunu savunan Kılıçdaroğlu, bir kez daha 'Neden hapisteler?' diye sordu. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör propagandası, casusluk, terör örgütü üyeliği, suça yardım ve yataklık suçlamalarıyla yargılanan tutuklu isimlere bir kez daha destek açıklaması yaptı.

DEMİRTAŞ MASUM

CHP grup toplantısında terör ile ilgili konulara değinen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, terörün her türlüsü kötü dedi. Konuşmasının devamında, 'terörün en çok acı yaşattığı ülkelerden birinin Türkiye olduğunu söyledi. PKK'nın adını anmadan yaptığı kınamalar nedeniyle tepki çeken Kılıçdaroğlu, kim tarafından gerçekleştirilirse gerçekleştirilsin tüm saldırıları lanetlediklerini savundu. Masum insanların hapishanelerde kinle tutulmasını istemiyoruz. Osman Kavala neden hapiste? Selahattin Demirtaş neden hapiste?' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal