İstanbul Maltepe'de İETT Otobüsü ile Kamyonet Çarpıştı

İstanbul Maltepe'de D-100 Karayolu üzerinde özel halk otobüsü ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

23.09.2021-14:47 - (Son Güncelleme: 23.09.2021-15:16) İstanbul Maltepe'de İETT Otobüsü ile Kamyonet Çarpıştı

İstanbul Maltepe'de D-100 Karayolu'nda feci bir kaza meydana geldi.  Maltepe'de İETT otobüsü ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Saat 11.30 sıralarında D-100 karayolu üzerinde Küçükyalı mevkii Kartal istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre bir otomobilin sıkıştırdığı kamyonet sürücüsü ani fren yapınca arkadan gelen İETT otobüsü kamyonete çarptı. 

İSTANBUL'DA YOL TRAFİĞE KAPATILDI

Meydana gelen kazada İETT otobüsünde bulunan 1 yolcu yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar polise ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Gelen ihbar üzerine bölgeye gelen ekipler yaralıyı ambulansla hastaneye kaldırırken, D-100 Karayolu trafiğe kapatıldı. Kaza nedeniyle bölgede yoğunluk oluşurken, trafik akışı bir süre yan yoldan sağlandı.

Kamyonetin olay yerinden kaldırılmasının ardından D-100 kara yolu Küçükyalı mevkiinde tekrardan trafik akışı sağlandı. Özel halk otobüsünün olay yerinden kaldırılması bekleniyor.

ALLAHTAN OTOBÜSTE FAZLA YOLCU YOKTU

Kamyonet sürücüsü Erdal Sarıca ''Başka bir otobüs yolcu indirdiği sırada bir otomobil sola kaçarak beni sıkıştırdı. Aniden durunca da otobüs arkadan çarptı. 1 yolcu yaralandı, Allah'tan fazla yolcu yoktu.'' şeklinde konuştu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal