Prof. Dr. Sedat Tellaloğlu Coronavirüs Nedeniyle Hayatını Kaybetti

Ülkemizde günden güne etkisini artıran coronavirüs salgını yaklaşık olarak 75 bin vatandaşımızı etkiledi. Son olarak, coronavirüs salgınına yakalanan Prof. Dr. Sedat Tellaloğlu coronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

17.04.2020-14:50 - (Son Güncelleme: 17.04.2020-14:40) Prof. Dr. Sedat Tellaloğlu Coronavirüs Nedeniyle Hayatını Kaybetti

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını 11 Mart tarihinde ülkemizde de görüldü. Şimdiye kadar ülkemizde salgın nedeniyle yaklaşık olarak 75 bin insan etkilendi. Son olarak 85 yaşındaki Prof. Dr. Sedat Tellaloğlu yakalandığı coronavirüs salgınına yenik düştü. 

İstanbul Üniversitesi tarafından duayen isim için bir açıklama yapıldı. Açıklamada, "İstanbul Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı eski öğretim üyesi değerli hocamız Prof. Dr. Sedat Tellaloğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhum hocamıza Allah rahmet, ailesine, yakınlarına ve tıp camiasına başsağlığı diliyoruz." ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE'DE SON DURUM

Türkiye'de şimdiye kadar 74 bin 193 coronavirüs vakası tespit edildi. Hayatını kaybedenlerin sayısı bin 643'e çıkarken, tedavilerinin ardından taburcu olanların sayısı da 7 bin 89'a yükseldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal