Premier Lig'de 'Sezon Sonlandırılsın' Tartışması!

Premier Lig ekipleri ilk defa "sezonun sonlandırılması" hakkında tartıştı.

12.05.2020-08:50 - (Son Güncelleme: 12.05.2020-08:46) Premier Lig'de 'Sezon Sonlandırılsın' Tartışması!
İngiltere Premier Lig Üst Yöneticisi (CEO) Richard Masters, takımlarının ilk defa yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle ileri bir tarihe alınan sezonun bitirilmesini tartıştığını belirtti.
Masters, lig yönetimi ve takım yetkililerinin video konferans yoluyla yapılan toplantının sonrasında İngiliz medyasına açıklamalar yaptı.
Coronavirüs salgınıyla alakalı gelişmeleri takip ettiklerini aktaran Masters, "Bugün ilk kez sezonun sonlandırılmasını tartıştık. Amacımız hala sezonu tamamlamak ancak bütün ihtimalleri konuşmak zorundayız." şeklinde konuştu.
Taraftarların stat dışında toplanmasını engellemek için karşılaşmaların tarafsız sahada yapılması yönündeki teklifin takımlarca kabul edilmediğini kaydeden Masters, "Sanırım herkes mümkün olduğu sürece kendi evinde ve deplasmanda oynamak istiyor." açıklamasında bulundu.
Masters, 30 Haziran'da kontratı sona erecek olan oyuncuların takımlarıyla anlaşarak kontratını sezon bitimine kadar uzatabileceklerini ifade etti.
İngiltere'de coronavirüs salgınına dönük önlemleri kapsamında profesyonel spor karşılaşmaları 1 Haziran'a kadar yasaklanmıştı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal