Portekiz’den Flaş Talisca İddiası!

Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Anderson Talisca için flaş bir transfer iddiası geldi.

10.05.2018-13:41 - (Son Güncelleme: 10.05.2018-13:38) Portekiz’den Flaş Talisca İddiası!
Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca hakkında transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor.

Portekiz basını son günlerde İtalyan ekibi Roma'nın Talisca konusunda, Benfica ile resmi görüşmeler yürüttüğünü ve 30 milyon Euro teklifte bulunduğunu yazmıştı. Portekiz gazetelerinin son haberine göre Roma bu rakamı 40 milyon euroya çıkarttı.

Record gazetesi, yaptığı haberde, Benfica kulübünün mali sorunlarını çözmek adına Talisca’yı 40 milyon euroya satma konusunda istekli olduğunu belirtti. Haberin içeriğinde; “İtalyan takımı Roma, Talisca’yı transfer etmek için 30 milyon Euro'luk bir bonservis ödemeyi planlıyordu. İtalyanlar bu rakamı vereceğini resmen önümüzdeki günlerde Benfica’ya bildirecek. Fakat Talisca’nın 2 sezondur forma giydiği Beşiktaş’ın olaya nasıl bakacağı da önemli. Türk takımının futbolcunun bonservisini almak adına 21 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu hakkı var ve bu hakkı kullanacağı biliniyor. Benfica’ya geri dönüş sadece bir senaryo olacağı için Talisca’nın kararı ve tercihi bu konuda belirleyici olacak.” ifadeleri yer aldı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal