İtalyan Devi Burak Yılmaz'ın Peşinde!

Son dönemde ismi transferde sıkça geçen Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Burak Yılmaz'a Avrupa'dan dev bir takımın teklifte bulunduğu öne sürüldü.

10.05.2018-13:18 - (Son Güncelleme: 10.05.2018-13:26) İtalyan Devi Burak Yılmaz'ın Peşinde!
Avrupa ligleri ve Spor Toto Süper Lig’in sonlarına yaklaşılırken, transfer haberlerinin de ardı arkası kesilmiyor…

Bu sezon Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor formasıyla 25 maçta attığı 23 golle kalitesini bir kez daha ispatlayan golcü oyuncu Burak Yılmaz da son günlerde transferin en gözde isimlerinden biri durumunda…

Tecrübeli oyuncunun ismi son günlerde Beşiktaş ve Medipol Başakşehir kulüpleriyle anılırken, yeni bir transfer iddiası gündeme geldi. İddialara göre İtalya’nın dev kulübü Milan, Burak Yılmaz’ı transfer etmek istiyor.

Milanlı yöneticilerin, Kucka ve Sosa’nın yaklaşık 10 milyon Euro’yu bulan bonservis ücretlerinin kalan taksitlerine karşılık Trabzonspor’dan Burak Yılmaz’ı isteyeceği belirtildi. Bu transferin gerçekleşmesi durumunda Karadeniz temsilcisi, iki oyuncunun kalan taksitlerini ödemekten kurtulacak.

Milan idarecilerinin Burak Yılmaz’ın menajeriyle bir görüşme sağladığı belirtilirken, golcü futbolcunun bu teklifin kendilerine değil bordo mavili kulübe yapılmasının daha doğru olacağını vurguladığı ifade edildi.

Habertürk

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal