POMEM sonuçları ne zaman açıklanır? 26. Dönem POMEM Polis Akademisi alımı sonuçları açıklandı mı?

POMEM 26. dönem başvuruları geçtiğimiz haftalarda sona ererken, başvuruda bulunan vatandaşlar POMEM alımları ve başvuru sonuçlarıyla ilgili aramalar yapmaya başladı. Vatandaşlar '26. Dönem POMEM başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?' sorusuna cevap aradı. İşte POMEM alımlarıyla ilgili detaylar...

04.03.2020-10:41 - (Son Güncelleme: 04.03.2020-10:42) POMEM sonuçları ne zaman açıklanır? 26. Dönem POMEM Polis Akademisi alımı sonuçları açıklandı mı?

POMEM 26. dönem başvuruları geçtiğimiz haftalarda sona ererken, başvuruda bulunan vatandaşlar POMEM alımları ve başvuru sonuçlarıyla ilgili aramalar yapmaya başladı. Vatandaşlar '26. Dönem POMEM başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?', 'POMEM nedir?', '2020 POMEM sonuçları nasıl sorgulanır?' gibi sorulara cevap aradı. İşte detaylar...

26. DÖNEM POMEM BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Geçtiğimiz haftalarda BOMEM başvuruları sona ererken, başvuru yapan vatandaşlar sonuçların ne zaman açıklanacağını merak etmeye başladı. Polis Akademisi Başkanlığı POMEM sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair belirli bir tarih vermezken, sonuçların önümüzdeki haftalarda açıklanması bekleniyor. 26. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezlerine lisans mezunu 5 bin 040 erkek, 560 kadın, ön lisans mezunu bin 260 erkek, 140 kadın aday olmak üzere toplam 7 bin  aday asıl olarak alınacak.

POMEM SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

Sınav sonuçları Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sayfası www.pa.edu.tr adresinden adaylara duyurulacak. İnternetten yapılan sınav sonuç duyurusu tebliğ niteliğindedir.

ADAYLARIN DİKKATİNE!!! MAİL YA DA MESAJ GELMEYECEK

Öte yandan adaylara, posta yolu veya farklı iletişim araçları ile sınav sonuç belgesi gönderilmeyecektir.

POMEM NEDİR?

Polis Meslek Eğitim Merkezleri için polis memuru yetiştirmek üzere mesleki eğitim veren kurumlardır. POMEM'deki eğitim - öğretimi başarı ile tamamlayan öğrenciler, Mesleki Eğitim Sertifikası almaya hak kazanır. POMEM öğrencilerinin aday memur olarak atanmaları için öğrenim süresini başarıyla tamamlamaları ve eğitim sonunda yapılacak eğitim sonu sınavından da başarılı bir şekilde geçmesi gerekir.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal