PKK'nın Diyarbakır'daki Hain Saldırısı Ailelere Acı Verdi

Geçtiğimiz gün PKK terör örgütünün Diyarbakır'daki hain saldırısı sonucu 5 sivil hayatını kaybederken, hayatını kaybedenlerin aileleri büyük bir acı yaşadı.

09.04.2020-18:04 - (Son Güncelleme: 09.04.2020-18:06) PKK'nın Diyarbakır'daki Hain Saldırısı Ailelere Acı Verdi

Teröristlerin çirkin yüzü geçtiğimiz gün Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde göründü. Özellikle kentte çocuklarını terör örgütünün elinden kurtarmaya çalışan ailelerin bir araya gelmesi hedefin buraya doğrulmasında etmen oldu. Dün PKK'nın Kulp'ta gerçekleştirdiği saldırı sonucu 5 sivil şehit oldu. Bu şehitlerden geriye ise 21 yetim çocuk kaldı. 

"ÇOCUKLARIM AÇ KALDIĞI İÇİN GİDİYORUM"

5 çocuk babası Burhan Tanrıkulu'nun eşi Fikriye Tanrıkulu, "Ben sabah gitme dedim, o da 'Hiçbir şeyimiz yok' deyip 'Gideceğim' dedi. Ben bilseydim böyle olacağını bırakmazdım. 'Çocukları için gidiyorum, aç kaldılar diye gidiyorum. Hiçbir şeyimiz yok, 5 çocuğumuz var' dedi." dedi.

Aile bireyi Nurullah Tanrıkulu da açıklamada bulundu ve "5 tane yetim bıraktı arkasında, Ramazan ayına kadar çalışıp, evine bir ekmek alayım dedi. Adam kirada, hiçbir geliri yok. Hiçbir şey yapamıyor, şimdi kim bakacak çocuklara. Allah devletimiz ve milletimize zeval vermesin, biz devlet ve milletimizden razıyız ama bunlara bir şeylerin yapılması lazım." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal