PKK Kürtlerin Yakasından Düşmüyor

Terör örgütü PKK, Türkiye’de etkinliğinin bitme noktasına glmesi üzerine, Kuzey Irak’taki Kürtlere musallat oldu. Eli kanlı örgüt, kendisine boyun eğmeyen Iraklı Kürtleri kaçırarak öldürüyor.

12.05.2020-16:08 - (Son Güncelleme: 12.05.2020-15:55) PKK Kürtlerin Yakasından Düşmüyor

Türkiye’de bitirilme noktasına gelen uluslararası taşerön terör örgütü olan PKK, şimdi de Irak’Lı Kürtlerin başına bela oldu.

Kuzey Irak’ta Kürtleri haraca bağlayan kanlı örgüt, şimdi de Kürt gençlerini silah zoru ile kaçırıp örgüte katmaya çalışıyor. Kendine boyun eğmeyen Kürtleri ise kaçırıp infaz ediyor.

Yaklaşık üç ay önce bölgede insan kaçırmaya başlayan uluslararası taşeron terör örgütü PKK, Duhok iline bağlı Amedi’de Cotyar Muhsin isilmi sivil Kürdü silah zoru ile kaçırdı.

Muhsin’in ailesinin kalabalık olmasından dolayı infaz etmekten çekinen örgüt, 29 yaşındaki genci “Türklere ajanlık yaptığı” tutukladığını açıkladı.

Irak Kürdistan Federal Bölgesel peşmergeleri ve polislerinin çatışmayı göze alamadığı PKK’Li teröristler, bütün bölgede elini kolunu sallayarak sivil halka her türlü zulmü yapıyor.

Bağdat’ı temsilen bölgede bulunan Haşdi Şabi isimli şii terörist örgüt ise PKK ile ittifak halinde bulunduğu için örgüt daha da rahatlıyor.

Kandil dağlarında TSK’nın yaptığı operasyonlardan nefes alamayan PKK, müttefiki olduğu Talabani bölgesindeki köy ve kasabalara sığınmış durumda.

Talabani’ye bağlı peşmergelerden her tarla lojistik, istihbarat desteği alan örgüt, Barzani’Ye bağlı peşmergelerle düşman pozisyonundalar.

Barzani bölgesine sızıp yerel Kürtlere her türlü zulmü yapan PKK’li teröristler, Bölgesel Kürt yönetiminin polis ve Peşmerge güçleri tarafından yapılan operasyonlardan kurtulmak için Talabani bölgesine kaçıyorlar.

Bazı operasyonları da Talabani Peşmergesi ve Haşdi Şabi resmi kimliğiyle atlatmayı başarıyorlar.

Taşeron terör örgütü geçtiğimiz gün de Selahaddin bölgesinde kendisine boyun eğmeyen iki sivil Irak Kürdü’nü katlettiği öğrenildi

Selahaddin'in Hanekin ilçesine bağlı Mehas köyünde silahlı PKK bir grup tarafından kaçırılan iki çiftçinin cansız bedenine ulaşıldı.

Hanekin Polis Müdürü Tuğgeneral Azad İsa, çiftçilerin IŞİD tarafından öldürüldüğünü öne sürerken, görgü tanıkları, gelen teröristlerin PKK’li olduğunu belirtiyorlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal