Pendik'te Habib Öztürk Yedi Yaşındaki Kızını Niye Öldürdü?

Türkiye, Pendik’te bir babanın yedi yaşındaki kızının boğazını keserek öldürmesi haberiyle çalkalanıyor. 7 yaşındaki kızını canice katleden baba Habib Öztürk’ün bunu neden yaptığı merak edildi. Peki, Habib Öztürk yedi yaşındaki kızını niye öldürdü?

13.12.2021-12:20 - (Son Güncelleme: 13.12.2021-13:08) Pendik'te Habib Öztürk Yedi Yaşındaki Kızını Niye Öldürdü?

İstanbul Pendik’te yedi yaşındaki kızını sürpriz yapmak bahanesiyle annesinden alan baba Habib Öztürk, kızının boğazını keserek öldürdü. Ardından intihara kalkışan babanın bunu neden yaptığı gündemde. Peki, Habib Öztürk yedi yaşındaki kızını niye öldürdü? İşte detaylar…

CİNNET GETİREN BABA YEDİ YAŞINDAKİ KIZINI ÖLDÜRDÜ

Akşam saat 21.00 sularında yaşanan olayın öncesinde baba Habib Öztürk’ün kızını sürpriz yapmak bahanesiyle aldığı ve kendi evine götürdüğü öğrenildi. Olaydan önce kızı Defne’nin fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşan Öztürk, fotoğrafın altına “Seni çok seviyorum güzel kızım” yazdı.

Habib Öztürk ve eşi boşanma aşamasındaydı. Öztürk kızı Defne’yi anneannesinden almaya gittiğinde anne evde değildi. Sürpriz bahanesiyle kendi evine götürdüğü kızını cinnet getirerek öldüren baba Öztürk, kızının boğazını kestiği aynı bıçakla kendi boğazını da keserek intihara kalkıştı.


HABİB ÖZTÜRK YEDİ YAŞINDAKİ KIZINI NİYE ÖLDÜRDÜ?

Kızının boğazını keserek öldüren cani baba Habib Öztürk’ün psikolojik sorunlarının olduğu iddia edildi. Eşiyle de boşanma sürecinde olan Öztürk’ün bunalıma girdiği düşünülüyor. Kızını öldürmesinin ardından aynı bıçakla kendi boğazını da kesen Öztürk’ün cinnet getirdiği zannediliyor.

Boşanma ve özel hayatındaki diğer sorunlar sebebiyle psikolojisinin bozulduğuna inanılan baba Habib Öztürk’ün kızını bu yüzden öldürdüğü düşünülüyor. Cinayet öncesinde kızını sürpriz yapmak bahanesiyle alması ve öncesinde sosyal medya hesabından kızının fotoğrafını paylaşması akıllara cani babanın bunu öncesinde planladığını getirdi. Evde cinnet getirdiğine inanılan babanın öncesinde bu cinayete karar verdiğine inanılıyor.

BABA HABİB ÖZTÜRK’ÜN DURUMU AĞIR

Yedi yaşındaki kızı Defne’yi öldürmesinin ardından kendi boğazını da kesen Habib Öztürk’ün ölmediği, durumunun ağır olduğu bildirildi. Evden gelen çığlık sesleri üzerine olay ekiplere bildirilmişti. Polis ve sağlık ekiplerinin sevk edildiği bölgede ne yazık ki yedi yaşındaki Defne kurtarılamadı. Ekipler geldiğinde vefat etmiş olan Defne’nin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Sağlık ekipleri geldiğinde yaşıyor olan Baba Habib Öztürk ağır yaralı olarak Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Hayati tehlikesi devam eden cani babanın durumu hakkında gelişmeler gelmeye devam ediyor. Sürecin bundan sonra nasıl işleyeceği merak konusu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal