Pendik'te Baba Dehşeti! 7 Yaşındaki Kızının Boğazını Keserek Öldürdü!

İstanbul Pendik’te meydana gelen olay görenleri hayrete düşürdü. Psikolojik sorunları olduğu söylenen baba Habip Öztürk 7 yaşında ki kızının boğazını keserek öldürdü. Konu ile ilgili detaylar haberimizde…

13.12.2021-09:25 - (Son Güncelleme: 13.12.2021-11:40)

İstanbul Pendik'te Habip Öztürk adında bir şahıs 7 yaşındaki öz kızını boğazını keserek öldürdükten sonra aynı bıçağı kullanarak kendi boğazını da  kesip intihar girişiminde bulundu.

PENDİK’TE AKILALMAZ CİNAYET

Acımasız baba Habip Öztürk ağır yaralı durumda hastaneye kaldırıldı. Akıllara durgunluk veren olay yaşanmadan hemen önce de paylaşım yaptığı öğrenildi. Katil babanın işlediği cinayet ve cinayetin hemen ardından bulunduğu intihar girişimi ile ilgili olarak çarpıcı son dakika detayları ortaya çıktı.


SAAT 21.00'DA KIZIYLA EVDEYKEN...

Olay, akşam saat 21.00 sıralarında, Kavakpınar Mahallesi'ndeki Hızır Sokak'ta bulunan evde meydan geldi. İddiaya göre, psikolojik sorunları olan ve eşiyle boşanmak üzere olduğu öğrenilen Habip Öztürk, 7 yaşındaki kızı Defne ile birlikte evdeyken cinnet getirdi.

HABİP ÖZTÜRK ÖNCE KIZINI ÖLDÜRDÜ, SONRA KENDİ BOĞAZINI KESTİ!

Habip Öztürk, boğazını keserek kızını öldürmesinin hemen ardından aynı bıçakla kendi boğazını da keserek intihar girişiminde bulundu. Evden duyulan çığlık seslerinin ardından çevredekilerin ekiplere bildirmesi ile birlikte olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

KENDİSİNİN DURUMU AĞIR

Sağlık ekipleri, küçük kızın öldüğünü tespit ederken, baba Habip Öztürk'ü ise ağır yaralı olarak Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Savcı ve polisin yaptığı incelemenin sonucunda küçük Defne'nin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.


KIZINI SÜPRİZ YAPACAĞIM DİYEREK KANDIRMIŞ

Cani baba Habip Öztürk'ün cinayeti işlemeden hemen önce kızını anneannesinin evinden 'Sürpriz yapacağım' diyerek aldığı ve o sırada evde olmadığı öğrenilen annenin emniyette ifadesine başvurulduğu gelen bilgiler arasında. Babanın sosyal medyada hesabında "Seni çok seviyorum güzel kızım" mesajıyla olay yaşanmadan hemen öncesinde kızının fotoğrafını paylaştığı görüldü.

YETİŞİN YARDIM EDİN DİYE BAĞIRDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Olaya tanık olduğunu anlatan Tahsin Gürsoy ise, "Biz eşimle pazardan geliyorduk. Bağırma sesleri vardı, kızın annesi evden çıkarak 'Yetişin yardım edin' diye bağırıyordu. Sesi duyduk fakat biz fazla yanaşmadık" şeklinde ifadeler kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal