Para Taşıyan Araçtan 510 Bin Dolar Yola Savruldu, İnsanlar Toplamak İçin Yarıştı

ABD'nin New Jersey eyaletinde para taşıyan bir aracın arka kapısı bir anda açılınca araçtaki paralar yola saçıldı. Sürücüler araçlarını bırakarak yola saçılan paraları toplamaya başladı. Yola saçılan 510 bin dolardan 295 bin dolar kayboldu.

15.12.2018-15:32 - (Son Güncelleme: 15.12.2018-17:36)

Amerika Birleşik Devletleri'nin New Jersey eyaletinde kapısı kırık olan zırhlı bir para nakil aracından dökülen banknotlar otoyolu kitledi. Olay yerindeki sürücüler paraları toplamak için yola atladı.

SAÇILAN PARALARI TOPLAMAK İÇİN ARAÇLARINDAN İNDİLER

Amerikalı güvenlik firması Brinks'e ait zırhlı araç 'Route 3 West' otoyolunda giderken arka kapısındaki problem sebebi ile bir anda aracı izleyen araçların üstüne para yağmaya başladı. Olayı gören sürücüler düşen banknotları almak için otomobillerinden indi.

PARAYI TOPLAMAYA ÇALIŞANLAR TRAFİĞİ KİLİTLEDİ

Yoğun trafiğe aldırış etmeden dökülen paraları toplamak için yola atlayan kişiler nedeni ile yol kilitlendi ve trafik kazaları meydana geldi. Olay yerinde olan yolcular bu anı şaşkınlıkla seyrederken, bazıları bir, beş ve 100 dolarlarlık banknotları alan ve kaçan kişileri kaydetti.

PARAYI ALIP KAÇANLARIN KİMLİKLERİ TESPİT EDİLECEK

Polis olay sırasında iki hasarlı trafik kazasının olduğunu söyledi. Güvenlik ekipleir saçılan paranın miktarına yönelik yorum yapmazken, olay yerinde firma personellerinin olduğu için, düşen parayı alıp gitmenin hırsızlık olduğunu bildirdi. Parayı alıp kaçan şahısların kimlikleri videolar üstünde belirleneceği bildirildi.

YEREL BASIN 510 BİN DOLARIN YOLA SAÇILDIĞINI AÇIKLADI

Zırhlı aracın bağlı bulunduğu Brinks firması ise, kaybolan toplam paranın oranı hususunda bilgi vermedi. Fakat yerel medya olay sırasında toplam 510 bin doların yola döküldüğünü ve 295 bin doların kaybolduğunu duyurdu. Geride bıraktığımız Mayıs ayında aynı firmaya ait zırhlı bir aracın arka kapasında problem olmuş, aracın açılan kapısından desteler şeklinde 600 bin dolar yola saçılmıştı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal