Oyuncu Abdülhamit Danışır Yardım Bekliyor

Bir döneme damga vuran Çılgın Bediş dizisinde 'Kapıcı Abdül' karakterine hayat veren Abdülhamit Danışır, meslektaşlarından yardım bekliyor.

06.11.2020-14:57 - (Son Güncelleme: 06.11.2020-14:56) Oyuncu Abdülhamit Danışır Yardım Bekliyor

Milliyet’te yer alan habere göre; 'Kapıcı Abdül' karakteriyle hafızalara kazınan Abdülhamit Danışır, Kabataş'taki trafik ışıklarında kitap satmaya çalışırken görüntülendi.

Duran araçlara dini kitaplar satmaya çalışırken objektiflere yansıyan Abdülhamit Danışır, rol aldığı dizi ve filmlerdeki arkadaşlarına seslendi. Zor durumda olduğunu belirten Danışır, kendisine yardım elini uzatmasını beklediğini dile getirdi. Danışır, çaresiz kaldığını vurgulayarak ‘Ekmek paramı böyle kazanıyorum. Tek başıma bir evde yaşıyorum’ ifadelerini kullandı. Mesleğine devam edemediğinin altını çizen oyuncu, ‘Çılgın Bediş, G.O.R.A. ve bir sürü işte daha rol aldım. Sonrasında rol gelmedi. Oyunculuğa devam edemedim, yoksa işimiz güzeldi’ şeklinde konuştu.

Danışır, rol arkadaşı Yonca Evcimik'ten yardım istediğini belirterek şöyle konuştu: ‘Beni tanımıyor ve destek olmadı. İmkanı olanlar bana el uzatsın, yardım etsin. Kimseden bir ses çıkmadı ve hiç yardımcı olmadılar’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal