Olympiakos Teknik Direktörü Pedro Martins'den Fenerbahçe Maçı Açıklaması!

Olympiakos Teknik Direktörü Pedro Martins, UEFA Avrupa Ligi D grubu ikinci maçında temsilcimiz Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecekleri karşılaşma öncesinde düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

30.09.2021-15:12 - (Son Güncelleme: 30.09.2021-15:12) Olympiakos Teknik Direktörü Pedro Martins'den Fenerbahçe Maçı Açıklaması!

UEFA Avrupa Ligi D grubundaki karşılaşmasında ilk maçta Eintracht Frankfurt'a karşı sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılan Fenerbahçe'nin gruptaki ikinci karşılaşmasında kendi sahasında Yunanistan Ligi ekiplerinden Olympiakos ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek.

Yunanistan Ligi ekiplerinden Olympiakos, UEFA Avrupa Ligi D grubu ikinci karşılaşmasında bu akşam Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda temsilcimiz Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

OLYMPİAKOS TEKNİK DİREKTÖRÜNDEN FENERBAHÇE AÇIKLAMASI

Olympiakos Teknik Direktörü Portekizli Pedro Martins, Fenerbahçe ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi karşılaşması öncesinde düzenlemiş olduğu basın toplantısında zorlu maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Portekizli teknik direktörü Pedro Martins, Fenerbahçe maçı öncesi düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

GRUPTAKİ EN ZORLU TAKIM FENERBAHÇE

Gruptaki en zor rakiple karşılaşacağız. Atmosferin çok sıcak olacağını biliyoruz. İlk maçı kazanmış olmamız moralimizi artırıyor. Üç puanın yanı sıra iyi bir oyunla sahadan ayrılmayı istiyoruz. Grupta dört takım var. Rekabet üst düzeyde.

VİTOR PEREİRA BENİM YAKIN ARKADAŞIM

Gerçekten de Vitor ile son derece iyi bir arkadaşlığımız var. Rekabetimiz de üst düzeyde. Yarın 1,5 saat için bu ortadan kalkacak.

TAKIMIMIN DİNLENMESİNİ İSTEDİM

Arka arkaya maçlar yapıyoruz. Oyuncularımın iki gün dinlenmelerini istedim. Fenerbahçe'nin çimlerini tartışmıyoruz. Asla Vitor'a taktiğimizi kaptırmayız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal