Öldüren şaka! Arkadaşının attığı tokatla yoğun bakıma alınan şahıs yaşam mücadelesini kaybetti

Edirne'de şaka yaptığı arkadaşının attığı tokatla bayıldıktan sonra yoğun bakıma alınan Mehmet Ramiz Nevrekop, 16 Şubat’ta bu yana verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

07.03.2022-15:40 - (Son Güncelleme: 07.03.2022-15:40)

Olayla ilgili edinilen bilgilere göre, Edirne’nin Saraçlar Caddesi'nde arkadaşı ile birlikte restorana giden Adrianapoli Motosiklet Kulübü Başkanı Mehmet Ramiz Nevrekop (44), sigara içmek için dışarı çıktı. Restoranın koruma görevlisi olarak görev yapan Özkan Makas (43) ile dışarıda sohbet etmeye başlayan Nevrekop, iddiaya göre arkadaşının montunun rengi ile dalga geçti. 

Şaka yapan arkadaşına yumruk attı

Arkadaşının yaptığı şakayı kaldıramayarak sinirlenen Makas, Nevrekop’a 2 kez ardı ardına yumruk attı. Aldığı yumruk darbeleriyle yere düşen Nevrekop, baygınlık geçirdi.  

Ambulansta kalbi durdu

Yere yığılan Nevrekop, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldüğü sırada kalbi durdu. 16 Şubat günü hastanede yoğun bakıma alınan Nevrekop, hayatını kaybetti. 

Tutuklandı

Kendisine şaka yaptığı için arkadaşına yumruk atan Özkan Makas, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yoğun bakıma alınan Mehmet Ramiz Nevrekop’un hayatını kaybetmesinin ardından Makas, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal