Oğlun ceza aldığı duruşmada düdüklü tenceresini isteyen anne!

Kayseri 'de '' uyuşturucu ticareti yapmak '' suçundan dolayı hakim karşısında yargılanan sanık için tam 8 sene 4 ay hapis cezası kararı verildi ve sanığın annesi de polislerin operasyon sırasında aldıkları düdüklü tenceresinin iadesini mahkeme başkanından talep etti. Akıllara durgunluk verecek olan bu olayın detayları haberimizde..

21.06.2022-20:19 - (Son Güncelleme: 21.06.2022-20:19) Oğlun ceza aldığı duruşmada düdüklü tenceresini isteyen anne!

Kayseri Adalet Sarayı 3. Ağır Ceza Mahkemesi 'nde görülen davada, tutuklu olan sanık M. İ., avukatı ile sanığın annesi H. İ. hazır halde salondaydılar. Karar duruşması sırasında kendisini savunan sanık M. İ., hiçbir şekilde uyuşturucu ticareti yapmadığını, yalnızca kullanıcı olduğunu söyledi ve beraat talebinde bulundu. Mahkeme heyeti ise yapılan duruşmanın sonucunda M. İ. 'nin uyuşturucu madde ticareti yaptığını sabit gördü ve sanığa tam 8 sene 4 aylık hapis cezası vererek tutukluluk halinin devam etmesine hükmetti.

Kayseri 'de uyuşturucu duruşmasında düdüklü tenceresini istedi

Bu arada da mahkeme salonunda olan sanığın annesi H. İ. de mahkeme başkanından çok farklı bir istekte bulundu. H. İ. polis ekipleri tarafından evine düzenlenen operasyon esnasında uyuşturucu maddenin düdüklü tencerenin içinde olduğunu ve bu sebeple de ekiplerin tencereyi de alıp gittiklerini söyleyen kadın, mahkeme başkanından polislerin aldıkları düdüklü tenceresini kendisine iade etmelerini talep etti. 

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal