O ilden olanlar yaşadı! Sadece birkaç belgeye üniversitede işe başlayacaksınız

Üniversitede işe başlamak isteyen vatandaşlar yaşadı! Erzurum Teknik Üniversitesi personel alımı yapılacağını paylaştı. Peki Erzurum Teknik Üniversitesi personel alımı başvuru şartları belli oldu mu? Kaç kişi alınacak? Başvurular ne zamana kadar devam edecek?

11.03.2024-13:34 - (Son Güncelleme: 11.03.2024-13:34) O ilden olanlar yaşadı! Sadece birkaç belgeye üniversitede işe başlayacaksınız

Üniversitede sadece birkaç belge toparlayıp işe girmek isteyen vatandaşlara müjdeli haber Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörlüğü tarafından verildi. Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörlüğü paylaştığı yeni işe alım ilanına göre sözleşmeli şekilde personel alımı yapacağını paylaştı. 2022 KPSS B grubu puan sıralamasının esas alınacağı söylenen bu personel alım süreciyle ilgili tüm detaylar belli oldu. İşte Erzurum Teknik Üniversitesi personel alım şartları ve son başvuru tarihi…

Erzurum Teknik Üniversitesi personel alım

Erzurum Teknik Üniversitesi personelin alım başvuru şartları

Erzurum Teknik Üniversitesi personel alım ilanına başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar için belirli şartlar olduğu paylaşıldı. Bu şartlar kapsamında 657 sayılı devlet memurları kanununun 48.’inci maddesinde belirtilmiş olan şartları taşımak gerekiyor. Askerlik ile herhangi bir ilişkinin bulunmaması, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olunması, 2022 KPSS’den orta öğretim mezunu olan vatandaşlar için KPSP 94 puanına sahip olması şartı mevcut. 

Erzurum Teknik Üniversitesi personel alım başvuru nitelikleri

Erzurum Teknik Üniversitesi içini yapılacak olan personel alımının başvuru nitelikleri belli oldu. Bu kapsamda bakım onarımda destek personeli alımı yapılacak adayın; erkek olması, 2022 KPSS P94’ten en az 60 puan alması, herhangi bir ortaöğretim kurumundan mezun olması, parke taşı ve bordür kaplama alanında ise sertifikaya sahip olması gerekiyor. Buna ek olarak MEB onaylı usta öğreticilik belgesine sahip olması, askerliğinden muaf olması ya da askerliğini tamamlamış olması, alanında sahip olduğu tecrübeyi SGK’dan almış olduğu belge ile belgelendirilmesi gerekiyor.

Erzurum Teknik Üniversitesi personel alımErzurum Teknik Üniversitesi personel alım için başvuru belgeleri neler?Yapılacak olan bu personel alım için şansı olan aday; üniversite içerisinde andezit taş, parke taşı, seramik kaplama, bordür boya, bakım onarım ve benzeri iş ve işlemleri tamamlaması için görevlendirilecek. 

Erzurum Teknik Üniversitesi personel alım için başvuru belgelerinin neler olduğu da tek tek belli oldu. Sözleşmeli personel başvuru formu üniversitenin internet sitesinden temin edilerek doldurulması gerekiyor. Buna ek olarak bir adet fotoğraf, 2022 KPSS sonuç belgesi, tecrübe istenilen pozisyon için sigortalı çalışılan iş yerlerindeki meslek kodunu gösteren kare kodlu SGK detaylı hizmet döküm belgesi, erkek adaylar için askerlik durum belgesi, sertifika, adli sicil belgesi, diploma ya da mezuniyet belgesi ve son olarak nüfus cüzdanı sureti isteniyor.

Erzurum Teknik Üniversitesi personel alım başvuruları ne zaman?

Erzurum Teknik Üniversitesi için yapılacak olan personel alım 6 Mart 2024 tarihinde başlayacak. Adaylar 6 Mart 2024 ve 21 Mart 2024 tarihleri arasında başvurularını Üniversite Personel Daire Başkanlığına direkt olarak şahsen iletmeleri gerekiyor.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal