Kaza yerine 2. kaçış: Eylem Tok'un çalışanı kazayla ilgili şok detayları ortaya çıkardı!

Eyüpsultan'da 1 Mart 2024 tarihinde meydana gelen trafik kazasında, ATV ile seyahat eden Oğuz Murat Aci, lüks bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza sonrasında lüks aracın sürücüsü Timur Cihantimur, olay yerine gelen annesi Yazar Eylem Tok ile birlikte Mısır'a kaçtı. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, dört kişi de yaralanmıştı. Eylem Tok hakkında yeni gelişmeler ortaya çıktı.

11.03.2024-13:10 - (Son Güncelleme: 11.03.2024-16:06)

İstanbul Eyüpsultan'da 1 Mart 2024 tarihinde meydana gelen trafik kazasında, arkadaşlarıyla ATV ile seyahat eden Oğuz Murat Aci'nin aracı arızalandıktan sonra yol kenarında beklerken lüks bir araç çarpmıştı. Kaza sonrasında lüks aracın sürücüsü Timur Cihantimur, olay yerine gelen annesi Yazar Eylem Tok ile birlikte Mısır'a kaçmıştı. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, dört kişi yaralanmıştı.

Olayın ardından Türkiye'ye döneceği açıklaması yapılan yazar Eylem Tok'un, bu sefer oğluyla birlikte ABD'ye geçtiği ortaya çıktı. Kazayla ilgili detaylar gün geçtikçe ortaya çıkarken, Timur Cihantimur'u yurt dışına kaçıran çiftin yaşadığı skandal olay gündemi sarsmaya devam ediyor.


Eylem Tok’un çalışanı her şeyi anlattı

"Havada helikopter var, kaza olmuş" diyerek ifadesine başlayan çalışan, Eylem Tok ve Timur Cihantimur'un kaza yerine vardığını ve Cihantimur'un annesi olduğunu söylediğini belirtti. Çalışan, Eylem Tok'un "Beni tanıyan var mı, ben yazarım, medyada çalışıyorum" dediğini aktardı. Olay yerinde polislerin ve ambulansın olduğunu gören ikilinin paniklediğini ifade eden çalışan, daha sonra olay yerinden ayrılarak bir taksiyle evlerine gittiklerini söyledi. Eve vardıklarında Eylem Tok'un valizini hazırlayarak havaalanına gitmeye karar verdiklerini anlatan çalışan, sonrasında havaalanına gidildiğini ve valizin bırakıldığını dile getirdi.

Eylem Tok'un havaalanında uçağa binmeden önce bir kişiyle daha görüştüğünü ifade eden çalışan, detayları anlatmaya devam etti.


Sürekli annesine “beni affet” diyordu

Eylem Tok’un çalışanının ifadesinde, "Ben araç içerisinde kaldım, Eylem hanım arabadan indi. 1-2 dakika geçmeden Timur Cihantimur'u aracın ön koltuğuna oturttu. Eylem Hanım ve 2 çocuk da arabanın arka koltuğuna oturdu. Ben de 'U' dönüşü yaparak geldiğim yoldan geri döndüm. Timur Cihantimur şoktaydı. Annesine sürekli 'Anne beni affet araç pert oldu' diyordu" dedi. Timur Cihantimur'un yarıştığı aracın şoförü de ehliyetsizdi ve 14 yaşında olduğu ortaya çıktı. Genç çocuk ifadesinde "Orman yolunda Timur Cihantimur beni solladı. Hızlı bir şekilde viraja girdi. Kontrolünü kaybetti su kanalına girdi. Ben hemen aracımı durdurdum. Yaklaşık 10 dakika sonra annesi bir araçla yanında bir kadınla geldi. Timur Cihantimur ile birlikte o araca bindik ve bizi götürdüler" dedi.

Çalışan, Eylem Tok'un oğlunu eve bıraktıktan sonra bir kez daha olay yerine gittiğini ve bu seferki gidişinin yaralılara yardım etmek için değil, delil karartmak amacıyla olduğunu ifade etti. Eve dönüşlerinde Eylem Tok'un, şoför ile birlikte kaza yerine gidip kontrol edeceklerini söylediğini belirten çalışan, bir süre sonra Bülent Cihantimur'un eve geldiğini ve dışarıda beklemesi talimatını aldığını aktardı.

Çiftin evden çıkmasının ardından Eylem Tok ve Bülent Cihantimur'un bir süre konuştuktan sonra evden çıktığını belirten çalışan, çiftin "Timur Cihantimur iyi değil, doktora götürmemiz gerekiyor" dediklerini söyledi. Ayrıca, Bülent Cihantimur'un önündeki araçta olduğu ve yolculuk sırasında aracın şarjının bittiğini belirterek, Eylem Tok'un şoförüne "Siz devam edin" dediğini ifade etti.



Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal