Nuri Şahin ve Serdar Gürler Antalyaspor’da

Antalyaspor, uzun zamandır peşinde olduğu Nuri Şahin’i kadrosuna kattı. Kırmızı-Beyazlılar, 31 yaşındaki deneyimli futbolcu ile 2 senelik kontrat imzalandığını resmen duyurdu. Antalyaspor geçtiğimiz gün Serdar Gürler’i de kadrosuna katmıştı.

20.08.2020-09:59 - (Son Güncelleme: 20.08.2020-09:57) Nuri Şahin ve Serdar Gürler Antalyaspor’da

Antalyaspor, teknik patron Tamer Tuna’nın çok istediği Nuri Şahin transferini gerçekleştirdi. Kırmızı-Beyazlılar, ilk olarak sosyal medya yoluyla 31 yaşındaki deneyimli futbolcu ile anlaşıldığını açıkladı. Son olarak Almanya Bundesliga’nın takımlarından Werder Bremen’de top koşturan deneyimli oyuncu, Kırmızı-Beyazlılar ile 2 senelik sözleşme imzaladı. Kulüpten paylaşılan açıklamada, 'Kulübümüz profesyonel futbolcu Nuri Şahin ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştır. Kendisine hoş geldin der, kırmızı beyaz formamız altında başarılar dileriz' cümleleri yer aldı.

'ATA’MIZIN DA DEDİĞİ GİBİ'

Deneyimli futbolcu, transferinin sonrasında şunları dedi: 'Bugüne kadar seçimlerimde vizyonuyla, tutkusuyla ve hedefleriyle beni etkileyen özel kulüplerin ve şehirlerin bir parçası olmaya çalıştım. Ata’mızın da söylediği gibi ‘Hiç şüphesiz ki Antalya dünyanın en güzel yeridir’ sözüyle beni etkileyen bu güzel şehre, biz Antalyaspor’uz diyorum. Biz Antalyaspor’uz.' Nuri kariyerinde daha önce Borussia Dortmund, Liverpool ve Real Madrid gibi devlerin formasını giymişti. Milli futbolcu, geçen sezon ise Werder Bremen forması altında 17 maça çıkıp, 4 asist yaptı.

SERDAR GÜRLER’i DE ALDILAR

Göztepe'de iyi bir sezon geçiren fakat çapraz bağ sakatlığını sebebiyle sahalardan bir süre uzak kalacak olan Serdar Gürler, Antalyaspor ile el sıkıştı. Serdar Gürler'in Huesca kulübünde olan bonservis ile beraber transferi sonlandı. Sezonun ikinci yarısında Antalyaspor ile başarılı sonuçlar alan teknik direktör Tamer Tuna ile Serdar Gürler, geçen sezon son 11 maç ve bu sezonun ilk yarısında Göztepe takımında birlikte çalışmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal