Netflix Squid Game yarışma başvurusu nasıl yapılır? Netflix Squid Game yarışma başvurusu yap

Netflix'in dünya genelinde izlenme rekorları kıran dizisi Squid Game, para ödüllü The Challenge isimli bir yarışma programıyla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Netflix tarafından düzenlenecek yarışmaya, Türkiye'den de katılımcılar bekleniyor. Peki, Netflix Squid Game yarışma başvurusu nasıl yapılır? İşte, Netflix Squid Game yarışma başvuru detayları.

15.06.2022-13:58 - (Son Güncelleme: 15.06.2022-13:58) Netflix Squid Game yarışma başvurusu nasıl yapılır? Netflix Squid Game yarışma başvurusu yap

Güney Kore yapımı Squid Game dizisi, borç batağına giren ve çaresiz kalan 456 insanın, arka arkaya 6 oyun kazanmaları halinde 39 milyon dolarlık ödülü alarak kendilerini kurtarmalarını anlatıyordu. Netflix platformunda yayınlanan dizi, dünya genelinde izlenme rekorları kırarken dizinin ikinci sezonu izleyiciler tarafından merakla beklenmeye başlandı.

Tüm bu gelişmelerin yanı sıra, herkesin ilgiyle takip ettiği dizinin gerçek yarışma formatının yapılacağı bildirildi. Dizinin yayın hakkını elinde bulunduran Netflix, Squid Game’in "gerçek" yarışmasını duyurdu ve yarışmaya dizide olduğu gibi 456 kişinin katılacağını bildirdi. Bu duyurunun hemen ardında ise dünya genelinde başvurular başlarken, yarışmaya Türkiye'den de katılım olacağı söylendi.

Netflix Squid Game yarışma başvurusu nasıl yapılır

Netflix Türkiye resi hesabından yapılan bir paylaşımda, yarışma duyurusu yapılırken 'Evde şeker yapmakla olmaz, gerçek yarışmaya davetlisiniz' ifadeleri yer alırken, bu duyuruyu okuyan çok sayıda kullanıcı yarışmanın detaylarını ve nasıl başvuru yapılacağını araştırmaya başladı.

Squid Game The Challange adın ile yayınlanması planlanan reality programı için toplam 456 adet yarışmacı toplanacak ve yarışmacılar, 4.56 milyon dolar tutarındaki büyük ödül için dizide yer alan oyunları oynayacak. Bu yarışmadaki tek fark, yarışmacılar dizideki gibi zarar görmeyecek. İngilizce bilen herkesin başvuru yapabileceği yarışmaya başvurular an itibariyle başlarken yarışma, Netflix platformundan yayınlanacak.

Netflix Squid Game yarışma başvurusu nasıl yapılır

Netflix Squid Game yarışma başvurusu nasıl yapılır?

Squid Game Casting başvuru şartları ile ilgili bilgi almak isteyen yarışmacı adayları konuyla ilgili araştırmalarını da sıklaştırdı. Squid Game 2022 yarışması başvuru formu ile birlikte yarışmaya başvuru kaydının nasıl yapılacağı sorgulanırken, başvurulara ilişkin detaylar da netleşmeye başladı.

Netflix Squid Game yarışma başvurusu nasıl yapılır

Toplamda 456 kişinin alınacağı ve oyunları kazanan bir kişinin büyük ödülü alacağı yarışmanın başvuruları 'https://www.squidgamecasting.com/' adresi üzerinden alınmaya başlandı. 21 yaşından büyük, her yere seyahat engeli olmayan pasaporta sahip ve iyi derecede İngilizce bilen adayların yarışmacı olarak katılabileceği programa katılım için web sitesine giriş yaptıktan sonra ekranda görünen ABD, Birleşik Krallık ve Global olarak 3 başvuru seçeneklerinden birisini seçmeniz gerekiyor.

ABD ve İngiltere'den başka bir ülkede yaşayanlar Global seçeneğinden başvurularını gerçekleştirebilirler. Türk vatandaşları da yine aynı şekilde sitede yer alan Global seçeneğini seçebilirler.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal