Nazara İnanmıyorum Diyen Demet Şener Dediğine Bin Pişman Oldu! Aşkından Yanan Ünlü Manken Sevgilisinden Ayrı Kaldı

Eski manken ve oyuncu Demet Şener’den kötü haber geldi. Ünlü model sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını duyurdu.

22.06.2020-15:24 - (Son Güncelleme: 24.12.2021-10:38)

Basketbolcu İbrahim Kutluay ile yıllar önce aşk yaşayan eski manken Demet Şener, 2005 yılında hayatını basketbolcuyla birleştirme kararı vermişti. Ünlü manken bir süre sonra ihanet haberleriyle sarsılmış ve eşinden olaylı bir şekilde boşanmıştı. Yıllar sonra Cenk Küpeli ile ismi anılan Şener, 2019 yılında Küpeli ile evlenmeye karar vermişti. İlişkilerinin güzel gittiğini söyleyen ikili, ani bir kararla soluğu mahkemede almıştı. Evliliklerini kısa bir sürede sonlandıran ikiliden sonra Şener, bir üre yalnız kaldı. Ünlü manken ise yaklaşık altı ay önce aradığı aşkı buldu. İş insanı Tolga Arman ile yeni bir aşka yelken açtı. Mutluluğu her yerden belli olan güzel manken, sevgilisiyle ilgili çok güzel ve duygu dolu konuşmalar yapmıştı. Fakat Şener’in sosyal medyadan duyurduğu haber hayranlarını ve takipçilerini üzdü. 

DEMET ŞENER AŞK SARHOŞUYDU

Yaklaşık altı aydır Tolga Arman ile dolu dizgin aşk yaşayan Demet Şener sevgilisiyle ilgili; ‘’Tolga muhteşem bir insan, Çok mutluyum." diyen Demet Şener, "Çok fazla konuşmak istemiyorum, ancak nazara da inanmıyorum. Bunu korumak için o yüzden pek konuşmak istemiyoruz, birbirimizi bulduğumuzu düşünüyoruz. Birbirimize kenetlendik, ilk seferde aşkı yaşadık’’ gibi iddialı cümleler kurmuştu. Parmağındaki yüzüğü kendisinin aldığını söyleyen eski manken yaşadığı aşkla ilgili; ‘’Biz Tolga'yla gönülden bağlıyız. Görünmeyen yüzüklerimiz var, tesadüf eseri tanıştık ve kader bizi öyle birleştirdi. Allah bilir tabii ama güzel duygularla olduğumuz zaman korunduğumuza inanıyoruz. Çok güzel vakit geçiriyoruz, ikimiz de çok unutkanız, arada anahtarları kaybediyoruz. Kısaca ikimiz de aşkımızdan vahim durumdayız!" şeklinde konuşmuştu. İlk kez böyle bir durumda olduğunu belirten eski manken, "Bu yaştaki aşk daha anlamlı, daha gerçek oluyor. İkimiz de olgunluk çağındayız, 40'tan sonra ne istediğinizi biliyorsunuz. Çocuklarımız bir araya geliyor, anlaşıyor. Biz böyle çok mutluyuz’’ ifadelerini kullanmıştı. 

demet şener sevgilisi

ESKİ MANKEN KÖTÜ HABERİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Son zamanlarda özel hayatıyla gündeme gelmeye devam eden Demet Şener, kötü haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Yaptığı paylaşımla koronavirüse yakalandığını duyuran ünlü model; ‘’Covid testim bu akşam itibarıyla pozitif çıkmıştır. Şimdilik evde dinlenerek bu süreci geçiriyorum. Son günlerde benimle yakın temasta bulunanlar lütfen test yaptırsın’’ şeklinde bir açıklama yaptı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal