Navigasyona Uydu: Takla Attı

Ümraniye'de bir sürücü cep telefonundaki navigasyon uygulamasının gösterdi şekilde aracını sürdü. Araç takla attı.

30.09.2021-10:13 - (Son Güncelleme: 30.09.2021-10:13)

Ümraniye'de cep telefonundaki navigasyon uygulamasının yönlendirmesi sonucu yanlışlıkla merdivenli sokağa girdi. Merdivenlerin bulunduğu sokağa giren sürücünün aracı takla atarak durdu. 

NAVİGASYON MERDİVENLİ SOKAĞA YÖNLENDİRDİ ARACI TAKLA ATTI

Anadolu Ajansı'nın (AA) haberine göre olay Ümraniye'de Armağanevler Mahallesi Gürsel Sokak'ta meydana geldi. Cep telefonundaki navigasyon uygulamasının yönlendirmesi sonucu yanlışlıkla merdivenli sokağa giren Osman Karaoğlan isimli sürücü aracıyla takla attı. Mahalle sakinleri ise bu olayın ilk olmadığını belirterek yetkililerden çözüm bulmasını talep etti. Mahalle sakinleri de Başak Sokak'ta sık sık bu tür kazaların meydana geldiğini ve merdivenlerin olduğu bölümde yeterli güvenlik önlemi bulunmadığını söyledi. 

YETKİLİLERİN ÇÖZÜM BULMASI BEKLENİYOR

Kazayı yara almadan atlatan Osman Karaoğlan konu ile ilgili açıklama yaptı. Karaoğlan açıklamasında 'Ben yukarıdan geliyordum. Navigasyon burayı sokak olarak gösteriyordu. Sağ yapmamla takla atmam bir oldu. İçeride kendimi korudum, ucuz kurtuldum’ ifadelerine yer verdi. Yetkililerin bu duruma çözüm bulması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal