Nabil Dirar: Böyle Oynarsak Bizi Kimse Durduramaz

Fenerbahçe'nin Faslı futbolcusu Nabil Dirar değerlendirmelerde bulundu

24.12.2019-14:18 - (Son Güncelleme: 24.12.2019-14:13) Nabil Dirar: Böyle Oynarsak Bizi Kimse Durduramaz

Süper Lig’in 16. Haftasında Fenerbahçe Kadıköy’de Beşiktaş’ı 3-1 yendi.

Derbide sol bek pozisyonunda forma giyen Nabil Dirar değerlendirmelerde bulundu.

İŞTE NABİL DİRAR’IN AÇIKLAMALARI:

‘TAKIM ARKADAŞLARIMI KUTLUYORUM’

"Takım arkadaşlarımı kutluyorum, güzel bir mücadele sergiledik. Takım olarak kalpten oynadık, bu şekilde oynamaya devam edersek kimsenin bizi durdurabileceğini düşünmüyorum. Taraftarlarımızın da desteğiyle sahada güzel birlik yakaladık. Biz zaten iyi bir takımız ve Beşiktaş derbisinde 3 puan almak önemliydi. Özellikle Sivas mağlubiyetinden sonra Beşiktaş derbisi daha da önem kazanmıştı. İlk yarının son maçında Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaşacağız. Çaykur Rizespor deplasmanında da 3 puan alarak devreye iyi bir şekilde girmek istiyoruz".

‘FENERBAHÇE’DE MUTLUYUM’

"Fenerbahçe'de mutluyum, yeni sözleşmeye imza attığım için mutluyum. Büyük bir kulüpte oynadığımın farkındayım. Sahaya çıktığımda kulübüm ve arkadaşlarım adına en iyisini vermeye çalışıyorum. Sezon sonunda da umuyorum güzel şeyler elde edeceğiz, birlikte şampiyonluğa ulaşacağız".

‘BAYERN MÜNİH MAÇINDA PROTESTO EDİLMİŞTİN’

Dirar, "Benim için zor zamanlardı. Bayern Münih maçına tek idmanla çıkmıştım. Taraftarlara verdiğim tepki hoş değildi açıkçası. Onları da tepkilerinde haklı karşılıyorum. Taraftarlar oyundan ve skordan dolayı mutlu değildi. Böyle davranmamam gerekiyordu".

DEPLASMANLARDA DAHA İYİ FUTBOL ORTAYA KOYMALIYIZ

"Ligimizde iyi takımlar var. Biz tüm takımlara saygı duyuyoruz ama bu saygıyı ölçülü bir şekilde yapıyoruz. Biz büyük bir takımız. Dışarıda oynadığımız maçlarda yaptığımız hataları tekrarlamamalıyız. Deplasmanlarda daha iyi futbol ortaya koymalıyız".şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

33 yaşındaki futbolcu Nabil Dirar, Fenerbahçe ile olan sözleşmesini 2 yıl daha uzattı.

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal