Arda Turan Ve Onyekuru Galatasaray'dan Haber Bekliyor

Galatasaray, yılbaşında transfer döneminde hem Arda Turan'la hem de Henry Onyekuru ile anlaşıp ikisinide takıma dahil etmeyi planlıyor.

24.12.2019-14:12 - (Son Güncelleme: 24.12.2019-13:54) Arda Turan Ve Onyekuru Galatasaray'dan Haber Bekliyor

Galatasaray’ın Başakşehir’i konut ettiği karşılaşmada Sarı-Kırmızılı tarafların önünde kavgalı olduğu eski hocası Fatih Terim’in elini öperek özür dileyen Arda Turan, büyüdüğü kulübünden sadece ‘Gel’ denmesini bekliyor.

Sene sonu Barcelona’yla mukavelesi son erecek olan tecrübeli futbolcu, kiralık olarak oynadığı Başakşehir’den yıllık 2 milyon Euro alıyor.

Süper Ligin ikinci devresinde Galatasaray’a transfer olması halinde Başakşehir’den 1 milyon Euro alacak olan Arda’ya Galatasaray yönetimi performansa bağlı anlaşma yapmak istiyor.

Terim’in affedip transferini kabul ettiği 32 yaşındaki oyuncuyu taraftar tepkisi almadan transfer etmenin çözümünü düşünen Galatasaray yönetimi, Arda’nın maaş hakkında büyük fedakarlık yapmasını istiyor.

Arda Turan’a, "Yarım sezon performansa dayalı sözleşmeye imza at, sezon sonu yeniden oturup konuşuruz” mesajı atıldığı söylendi.

Yetiştiği takıma gelerek burada jübile yapmanın hayalini kuran Arda Turan’ın ise bütün fedakarlığı yapmaya hazır olduğu ve hemen imza atmak istediği söylendi.

Onyekuru Gün Sayıyor

Geçen sene kiralık olarak oynadığı Galatasaray’da şampiyonluk gören Henry Onyekuru, Galatasaray'a tekrardan gelmek için gün saymaya başladığı belirtildi.

Kiralık mukavelesi bittikten sonra bu sene içinde Galatasaray’a transfer olmak için çok çaba sarf eden fakat Monaco’ya 15 milyon Euro bonservis bedeliyle giden Nijeryalı sol kanat, Fransız takımında beklentilerin altında kaldı.

Sene başında çok istediği Galatasaray’a transfer olamadığı için ligin ilk devresini mutsuz tamamlayan genç oyuncu, sezon arası transfer dönemi öncesi prensip anlaşmasında olumlu olduğu Galatasaray’a yılbaşında katılmayı düşünüyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal