Mustafa Cengiz: 'Coronavirüs En Çok Bizi Etkiledi'

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, gündem ile alakalı açıklamalarda bulunurken coronavirüsün en çok kendilerini vurduğunu söyledi.

22.04.2020-15:04 - (Son Güncelleme: 22.04.2020-14:54) Mustafa Cengiz: 'Coronavirüs En Çok Bizi Etkiledi'
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, gündem ile alakalı açıklamalarda bulunurken coronavirüsün en çok kendilerini vurduğunu söyledi.

Mustafa Cengiz'in GSTV canlı yayınında yaptığı açıklamalar şöyle;

Sağlığınız nasıl?

"Bir problemim yok. Yaşam bir piyango sahnesi. Abdurrahim bey, Fatih hoca, Yusuf bey. Hep beraberdik ama piyango bana vurmadı. Bu iyi mi kötü mü bilmiyorum. Onların iyileşme sürecinde görevimi elden geldiğince sürdürmeye çalıştık. Yarın bana bir şey olursa bu arkadaşlar bayrağı alıp devam eder."

''SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM''

"23 Nisan çok anlamlı. 3 bayramın birleşmesinden oluşuyor. Cumhuriyete giden yolda çok önemli bir kilometre atşı. Dünyada çocuklar için bayram kutlayan tek ulusuz. Bununla övünüyoruz. Her yıl dünya çocuklarıyla kutlanan bu bayram bu yıl salgına denk geldi. Bayramımızı kutluyorum. Bu vesileyle koronavirüsten hayatını kaybeden insanlarımıza rahmet diliyorum. Bu savaşta ön cephede çarpışan sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Yine ön cephede olan emniyet mensuplarımıza da teşekkür ediyorum."

CORONAVİRÜS EN ÇOK BİZİ VURDU

"Beklenmedik bir anda geldi bu virüs. En büyük darbesi bize oldu. Çoktan çok azdan az gider diye bir deyiş vardır. En büyük zararı Galatasaray aldı. En yüksek yayın geliri, en yüksek seyirci geliri bizdeydi. Tekil olarak aldığınızda bu maçların seyircisiz oynanması halinde sezon sonuna kadar bizim kaybımız 105 milyon TL. Galatasaray bunu kaldıracak güçtedir. Yönetimimiz gece gündüz çalışacak ve bu zorlukları aşacak. Biz tedbirlerimizi aldık. Biz ilk defa ek bütçe istemeden yılı bitiren bir yönetimiz. %5'i aştığımız zaman genel kuruldan ek bütçe istemek zorundayız tüzük gereği. Biz gerçekçi bütçe yaparak bütçenin dışına çıkmadık. Şimdi salgın gereği yeniden bir bütçe çalışması içerisindeyiz. Amatör sporları ve derneği de kapsayan. Bu salgın bittiğinde genel kurulun önüne getireceğiz bu çalışmayı."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal