FIBA Hakemi Mendoza, Coronavirüse Mücadele İçin Hastanede Çalışıyor!

Uluslararası Basketbol Federasyonunun (FIBA) kadın hakemlerinden İspanyol Esperanza Mendoza, karşılaşmalara coronavirüs salgını sebebiyle verilen arada, hemşire asistanı olarak görev yapıyor.

22.04.2020-14:45 - (Son Güncelleme: 22.04.2020-14:42) FIBA Hakemi Mendoza, Coronavirüse Mücadele İçin Hastanede Çalışıyor!

FIBA’dan paylaşılan açıklamada, hakem Mendoza’nın yeni tip coronavirüsle (Covid-19) mücadele kapsamında 1 aydan uzun zamandır İspanya’nın Salamanca şehrinde yaşlı hastaların olduğu hastanede hemşire asistanı olarak görev yaptığı açıklandı.

Yapılan açıklamada Mendoza’nın, "Hemşire asistanı olarak çalışmaya başlamadan önce olayın ciddiyetinin tam olarak farkında değildim. Virüsün agresifliği karşısında şoka uğradım. Bazen çaresiz hissedebiliyorsunuz çünkü yaşlı insanlara bulaştığında elinizden bir şey gelemeyebiliyor." değerlendirmesi yer aldı.

Mendoza, 2017 yılından bu yana İspanya’nın en üst seviye basketbol ligi olan Liga Endesa’da hakemlik görevini sürdürüyor. 36 yaşındaki hakem ayrıca geçtiğimiz yaz Sırbistan’da yapılan FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda düdük çalmıştı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal