Murat Sancak: Kalecilerle İlgili Alternatiflerimiz Var

Adana Demirspor’un başkanı Murat Sancak, transfer çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti.

27.05.2021-17:21 - (Son Güncelleme: 27.05.2021-17:21) Murat Sancak: Kalecilerle İlgili Alternatiflerimiz Var

26 yıl aranın ardından Spor Toto 1. Lig’de şampiyon olup ve Süper Lig’e yükselen Adana Demirspor’da başkan Murat Sancak, transfer çalışmalarına dair bilgiler paylaştı. 

İMZA ATTIRMADAN HİÇBİR ŞEYE İNANMAYIN

Başkan Murat Sancak'ın yaptığı açıklamasında transfer çalışmalarına değinerek, ''Gervinho, Trabzonspor'la anlaştı, oraya gidiyor. Balotelli'ye teklifte bulunduk, bekliyoruz. Transferin sonuçlanması uzun sürer, hemen beklemeyin.

Welbeck gündemimize geldi ama pahalı, alamayız. Mehmet Topal transferi gündemimize hiç gelmedi. Kalecilerle ilgili alternatiflerimiz var.'' ifadelerini kullandı.

Başkan Murat Sancak sözlerine şu şekilde devam etti: ''Transferle ilgili çalışmalarımız sürüyor. Genç, koşan, mücadele eden bir takım oluşturmayı düşünüyoruz. Transferde isimleri paylaşamayız. İmza attırmadan hiçbir şeye inanmayın.'' dedi.

Senegalli savunmacı Joher Rassoul'ün transfer iddialarına dair olarak ise Murat Sancak, ''Benden öyle oyuncu almak kolay değil. Rassoul için resmi bir teklif almadık. Önce bir teklifleri görmemiz lazım.'' ifadelerine yer verdi.

BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUZ

Tam tamına 26 sene sonra Süper Lig’e yükseldikleri için çok mutlu olduğunu ifade eden Başkan Murat Sancak, ligde kalıcı olmak istediklerini ifade etti. Yaptığı açıklamada Murat Sancak, ''Takımdan ayrılan oyunculara, şampiyonluk mücadelesine sundukları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Kalan oyuncularla kampa gireceğiz. Kamptan sonra takımdan ayrılmalar olabilir. Gidenler gitti, kalanlar kamptan sonra... Takım kaptanları Gökhan İnler ve Volkan Şen şu an bizimle. Hocamızdan aksi yönde bir talep gelmedi.'' açıklamalarını yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal