Müjdat Gezen Haddini Aştı! Seçilmiş Hükümete İşgalci Benzetmesi Yaptı

CHP'ye yakın olduğu bilinen Tele 1 televizyonundan Uğur Dündar’ın sunduğu Demokrasi Arenası adlı programa konuk olan Müjdat Gezen, AK Parti yönetimini kast ederek ‘Geldikleri gibi giderler’ dedi.

02.10.2021-11:08 - (Son Güncelleme: 02.10.2021-13:54) Müjdat Gezen Haddini Aştı! Seçilmiş Hükümete İşgalci Benzetmesi Yaptı

CHP'ye yakın olduğu bilinen Tele 1 televizyonundan Uğur Dündar’ın sunduğu Demokrasi Arenası adlı programa konuk olan Müjdat Gezen, AK Parti yönetimini kast ederek ‘Geldikleri gibi giderler’ dedi.

Uğur Dündar’ın Demokrasi Arenası adlı programına konuk olan tiyatro ve sinema sanatçısı Müjdat Gezen, konuk oduğu programda AK Parti yönetimine yönelik suçlayıcı ifadeler kullanarak, ‘Bunlar Mehter Marşı ile gidecek biz İzmir Marşı ile geleceğiz’ ifadelerini kullandı. 

Seçilmiş hükümeti 1. Dünya savaşının sonunda İstanbul’a giren işgalci güçlere benzeten Gezen; ‘Geldikleri gibi giderler’ dedi.

GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER DEDİ, SANATIN KONUŞULACAĞI PROGRAM SİYASİ TARTIŞMA PROGRAMINA DÖNDÜ

Son zamanlarda sanatından ziyade iktidara yönelik suçlayıcı eleştirileriyle medyanın gündemine gelen Müjdat Gezen, sanat hayatının 61. Yılında, Uğur Dündar’ın sunduğu Demokrasi arenası adlı programda anılarını anlatacaktı.

Fakat program bir süre sonra içeriğinden saparak güncel siyasi konuların tartışıldığı bir atmosfere büründü. 

CHP yanlısı olduğu bilinen Uğur Dündar’ın konuyu bir şekilde AK Partiye getirmesiyle başlayan süreç, Gezen’nin tartışma yaratan ifadeleriyle devam etti.

İşgalci Kuvvetler

MÜJDAT GEZEN,SEÇİLMİŞ HÜKÜMETİ İŞGALCİ KUVVETLERE BENZETTİ

AK Parti yönetimine karşı geçmişten beri muhalif üslubu ile bilinen Müjdat Gezen’in, ‘Bugün yarın öyle bir şey olacak ki. Mustafa Kemal hep doğruyu söylemişti. 'Geldikleri gibi giderler.' Bunlar Mehter Marşı ile gidecek biz İzmir Marşı ile geleceğiz inşallah.’ Şeklindeki ifadeleri, iktidarı destekleyen vatandaşların tepkisini çekerken, bazı muhalif vatandaşlar tarafından ise olumlu karşılandı.

Birinci Dünya Savaşı bittikten sonra, 13 Kasım 1918 tarihinde Dolmabahçe önüne 22 İngiliz, 17 İtalyan, 12 Fransız ve 4 Yunan zırhlısının demirlediğini gören Mustafa Kemal Paşa; ‘Geldikleri gibi giderler’ demişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal