Müge Anlı'dan Videolu Tehdide Meydan Okuma!

Aleyna Çakır cinayetinde yeni gelişme olarak tespit edilen video üzerine şüpheliler arasına eski sevgilisi de alındı.

12.09.2020-09:39 - (Son Güncelleme: 12.09.2020-18:02) Müge Anlı'dan Videolu Tehdide Meydan Okuma!

Sema Esen adını kullanan Aleyna Çakır, Ankara-Keçiören'de kendi evinde ölü olarak bulunmuştu. Bornoz ipi ile zor kullanırak hayatına son verilen cinayete ilişkin anne-babası Müge Anlı'ya katılarak cinayetin şeffaflığa kavuşmasını ve katilin yakalanmasını talep etti. 

Cesedi Aleyna Çakır(Sema Esen)'ın eski sevgilini Ümitcan Uygun tarafında bulunması katil oklarını üzerine çekmişti. Son olarak sevgilisinin cinayetten önce videoya alınmış olan şiddet görüntüleri polisin soruşturmayı yeniden başlattı. 

TIRNAKLARININ ARASINDA ERKEK DNA'SI

Cinayet esnasında Sema Esen'in tırnakları arasında kan izine rastlandığı ve karşılıklı direnmenin yaşandığı izlerine rastlandığı otopsi raporu polisi yeniden harekte geçirdi. Müge Anlı'nın programına çıkan anne, baba ve arkadışın iddialerina göre katilin eski sevgili Ümitcan Uygun olabileceğini iddia etti.

MÜGE ANLI VE EKİBİNE TEHDİT

Müge Anlı'nın ve kendi ekibinin tehditler alması üzerine, 21 yaşında hayatına son verilen Aleyna Çakır cinayetinde açık Ümitcan Uygun'a da canlı yayında ağır tepkilerle cevap veren Müge Anlı, ''Programda konuşan herkesi tehdit ediyormuşsun, programa nasıl silah sokabilirim diye konuşmalarından bahsediyorlar.'' açıklamalarına yer verdi.

Cinayete ilişkin detaylı soruşturma devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal