Müge Anlı'da Arif Hoca Neden Yok?

Ekranların sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'e Prof Dr. Arif Verimli artık katılmayacak. Müge Anlı Arif Hoca neden yok? Müge Anlı'dan Arif Hoca ayrıldı mı?

17.02.2021-12:55 - (Son Güncelleme: 17.02.2021-12:55) Müge Anlı'da Arif Hoca Neden Yok?

ATV'nin fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yaşanan ayrılık izleyenleri şaşkınlığa uğrattı. Programa Arif Verimli birkaç gün yayına çıkmayınca merak uyandırdı. Müge Anlı Arif Verimli neden yok? Arif Verimli ayrıldı mı?

MÜGE ANLI'DA ARİF VRİMLİ NEDEN YOK?

Müge Anlı’da geçtiğimiz hafta yaşanan bir olay nedeni ile yayına katılmayan Arif Verimli'nin akıbeti merak edildi. Muammer Cambaz ve Sevgi Kıranlı’nın yaptıkları konuşmalardan sonra Sevgi'nin kocası Davut Kıranlı, önceki tutumunu değiştirerek boşanmak istediğini söyleyip "Ben boşanmak istiyorum. Buradan çıkıp kendimi atacam, ne halleri varsa görsünler' şeklinde konuşmuştu.

Davut'un açıklamasından sonra söz alarak Şevki Sözen Davut'a 'İstersen huzur evinde kalabilirsin. Orada yaşıtlarınla çok eğlenceli vakit geçirirsin ve kıyafetlerin de ütülü olur. Kimseden yardım istemene gerek kalmaz' demişti. Bu konuşmanın üzerine Müge Anlı, Arif Hoca'ya bu konu hakkındaki düşüncelerini sormuştur. Arif Hoca da 'Ona da Şevki cevap versin. Her şeye cevap veriyor zaten' diye Şevki Sözen’e tepkisini belli etmişti. Müge Anlı da bu tepkiye şaşırıp 'Adam kendi görüşlerini belirtiyor. Ne var ki bunda?' diye karşılık vermesi programa damga vurmuştu. 

ARİF VERİMLİ MÜGE ANLI'DAN AYRILDI MI?

Müge Anlı’dan ayrıldığını sosyal medya üzerinden açıklayan Arif Verimli Twitter hesabından kendi isteği ile Müge Anlı ile Tatlı Sert  programından ayrıldığını söyledi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal