Müge Anlı ve Tatlı Sert Safiye Çallı Olayı Nedir, Safiye Çallı Kimdir, Cüneyt Demiral Kimdir?

Müge Anlı ve Tatlı Sert Müslüme olayından sonra Safiye Çallı olayıyla gündem oldu. Safiye Çallı kimdir?

23.11.2021-12:30 - (Son Güncelleme: 02.12.2021-12:46) Müge Anlı ve Tatlı Sert Safiye Çallı Olayı Nedir, Safiye Çallı Kimdir, Cüneyt Demiral Kimdir?

Müge Anlı ve Tatlı Sert, zor durumda insanlara yardım etmeye devam ediyor. Pirpor olayı ve Dj Gezgin’de henüz bir sonuç çıkmadı. İkisinin de katili bulunamamışken acı haber Türkmen kızı Müslüme’den geldi. Uzun süre aranan Müslüme, iki gün önce ormanlık alanda bulundu. Şüpheli olan dede, bugün sabah saatlerinde tutuklanmış durumda. Şimdi de gündem Safiye Çallı olayına devrildi. Müge Anlı son dakika gelişmeleri…

MÜGE ANLI SON DAKİKA GELİŞMELERİ

Ankara'da yaşayan 47 yaşındaki Safiye Çallı olayında flaş gelişmeler yaşandı. Paralarla ortadan kaybolan Cüneyt Demiral, 400 bin TL ile geleceğini söylemişti. 80 bin TL ve 50 bin TL'lik bir arabayla geldi. Cüneyt Demiral vaat ettiği parayı getiremedi. Noter huzurunda araba Safiye hanıma devredildi.

CÜNEYT DEMİRAL İDDİALARI REDDETTİ

Müge Anlı ve Tatlı Sert'te bugün Çallı olayında şok gelişmeler yaşandı. Cüneyt Demiral televizyona bağlandı. Cüneyt Demiral'a göre telefonla bağlanan herkes parayla tutulmuş kişiler. Safiye Çallı'nın 700 bin TL'sini yediğini kabul etmeyen Demiral, o parayı birlikte yediklerini bildirdi. Demiral'a göre Safiye Çallı ile birlikte Türkiye'yi gezip dolaşmışlar. Safiye Çallı, Cüneyt Demiral'ın gece dışarı çıkıp eve sabah geldiğini söyledi. 

Cüneyt Demiral Çallı'nın telefonda erkeklerle konuştuğunu yakaladığını ve o yüzden ondan ayrıldığını belirtti. Safiye Çallı'nın sürekli işe gitmemesi için ona para verdiğini, kıskançlıktan Demiral'ı evde oturttuğunu, paraların çalma olmadığını söyledi. Safiye Çallı'nın sürekli intihar edeceğim lafları yüzünden ondan ayrılmadığını söyledi. Ayrıca 90 doğumlu bilinen Demiral'ın 92 doğumlu olduğu anlaşıldı.

Perşembe günkü Müge Anlı ve Tatlı Sert yayınına katılan Cüneyt Demiral, uzun süre yapılan suçlamaları reddettikten sonra Safiye Çallı'nın 300 bin TL'sini bir haftada harcadığını söyledi. Cüneyt Demiral, haftaya Perşembe günü parayı ödeyeceğini söyledi. Aynı zamanda intihar etmeyi düşündüğünü de ekledi. 

MÜGE ANLI SAFİYE ÇALLI OLAYI NEDİR?

Safiye Çallı, Ankara ve Ordu’daki evlerini türkücü olduğunu iddia eden sevgilisine kaptırmasından sonra Müge Anlı’ya sığındı. Daha önce 25 yıllık evliliğini bitiren Çallı, 2. defa evlenmek için planlar yapıp hayallerle yaşarken her şey bir anda bitti. Bu durum karşısında kendini tutamayan Safiye Çallı, programda gözyaşlarını tutamadı ve hıçkıra hıçkıra ağladı. 15 yaş küçük sevgilisine tüm parasını kaptıran Safiye Çallı, araba ve arsalarla bir anda toz olan sahne adı Akkuşlu Cüneyt yani Cüneyt Demiral’dan şikâyetçi oldu.  

Safiye Çallı olayı nedir?

SAFİYE ÇALLI KİMDİR?

Türkücü olduğu iddia edilen Cüneyt Demiral ile Facebook üzerinden tanışan Safiye Çallı, 25 yıllık evliliğini daha önceden noktalamıştı. Evliliğinden bir çocuğu olan Çallı, 15 yaşından küçük sevgilisine evlenme vaadiyle Ankara ve Ordu’daki iki evin paralarını kaptırdı. Adamın tüydüğü biliniyor. Yeniden evlenme vaadiyle topladığı paralar, görüşmeden önce de sık sık borç olarak Akkuşlu Cüneyt’e verdiğini söylüyor. Demiral’ın sattığı evlerle araba ve arsa aldığı biliniyor. Demiral, Çallı’yı İstanbul’da ev alacağım diye kandırmış. Safiye Çallı, Akkuşlu’nun noterle kendisine genel vekalet belgesi imzalattığını belirtti. 

NİKAHLI EŞİ CANLI YAYINA BAĞLANDI

47 yaşındaki Safiye’nin kendinden 15 yaş küçük adama paralarını kaptırması gündem oldu. Bu gündem üzerinde programa ihbar yağdı. Cüneyt Demiral’ın 7 ay evli kaldığı ve boşanmak üzere olduğu bilinen Melek Hanım, kocasının dolandırıcı olduğunu yeni öğrendiğini söyledi. Gelen telefon aramalarına göre 10 yıldır kadınları da erkekleri de dolandırıyormuş. Evli kadınları kocandan ayrıl gel benimle ol diyerek kandıran Demiral, iddialara henüz yanıt vermedi. Telefonla bağlanan bazı kişiler, Volkan Demiral’ın kadınların uygunsuz fotoğraflarını çekip şantaj yaptığını söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal