Müge Anlı'ya Konu Olan DJ Gezgin Kimdir?

Müge Anlı ve Tatlı Sert programına konu olan DJ Gezgin cinayeti nedir? Mehmet Karahan kimdir ve neden öldürüldü?

20.10.2021-16:12 - (Son Güncelleme: 11.11.2021-13:16)

Kardeşi Fatma Karadağ’ın Müge Anlı’ya başvurusu sonrası Mehmet Karahan olayı programda konu oldu. DJ Gezgin olarak da bilinen Mehmet Karahan, bir süredir kayıp. Yakın zamanlarda bulunan bir kafatasının Mehmet Karahan’a ait olabileceği konuşuluyor. Peki, DJ Gezgin kimdir? Mehmet Karahan neden öldürüldü?

DJ GEZGİN'İN KIZ KARDEŞİ STÜDYOYU TERK ETTİ

Bugün tekrar Müge Anlı ve Tatlı Sert'e konu olan DJ Gezgin cinayetinde yeni gelişmeler var. Evin yakınındaki zeytinliğe gömüldüğü iddia edilen Mehmet Karahan'ın cesedi için çalışmalar başlanacak. Zeytinliğe gömülme ihtimalinden ilk kız kardeşi bahsetmişti. Cesedin yerinin bildiğini düşünen Müge Anlı, kız kardeşin üzerine gitti. Yalanları tekrar tekrar ortaya çıkan kız kardeş salonu terk etti.

DJ GEZGİN'İN CİNAYET FOTOĞRAFI KAYIP MI?

Müge Anlı ve Tatlı Sert'te flaş gelişmeler yaşandı. Gelen bilgilere göre Dj Gezgin'in kız kardeşi, ölü annesi imam tarafından yıkanırken fotoğrafını çekmeye çalışmış. İmam tarafından tepki gösterilen kız kardeşe tüm dikkatler çekildi. Dj Gezgin'in kayıp cesedinin fotoğrafını çekip çekmediği şu an büyük bir merak konusu. 

MÜGE ANLI VE TATLI SERT'TE SON DAKİKA GELİŞMELER

Bulunan kafatasının DJ Gezgin'e olup olmadığını öğrenmek için DNA testine gönderildi. Cemal Gezgin'in birçok kişiyi dolandırdığı programa katılan vatandaşlar tarafından bildirildi. 

Dj Gezgin'in kız kardeşi Fatma Karadağ'ın dolandırıcılık hikayeleri ortaya çıktı. Fatma Karadağ, bir kere mahkemeye çıkmış; bayılma taklidi yaparak hapse girmekten kurtulmuş. Umre'ye giden Fatma Karadağ, param kayboldu deyip insanlardan 20 bin TL topladı. Topladığı paraları bilezik yaptığı iddia ediliyor. Umre'de 9 kilo hurma alıp hurmanın parasını vermediği biliniyor. 

DJ GEZGİN KİMDİR? 

Manisa’da ikamet eden Mehmet Karahan, 4 yıl önce ortalıktan şüpheli bir şekilde kaybolmuş ve bir daha bulunamamıştı. Geçen 4 yılın ardından DJ Gezgin’den tek bir haber alınamadı. Kayıp olarak aranan Mehmet Karahan’ın kardeş Fatma Karadağ, en son çareyi Müge Anlı’ya çıkmakta buldu. Müge Anlı ve Tatlı Sert programında bu haftanın konusu, Mehmet Karahan’ın öldürülüp öldürülmediğini bulmak.

Yaşadığı çevrede DJ Gezgin olarak bilinen Mehmet Karahan’ın öldürüldüğü üzerinde duruluyor. Öldürüldüğü düşünülen bölgede kafatası bulunması, ihtimalleri daha da arttırmış durumda. 

DJ GEZGİN ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

4 yıldır haber alınamayan Mehmet Karahan’ın kardeşi Fatma Karadağ, abisinin öldürüldüğünü iddia ediyor. Tarlada bulunan kafatası, Radyo Mehmet Karahan’a ait olduğu düşünülüyor. Kocasından kaçıp birlikte yaşamaya başladığı Cemal Durmaz tarafından kardeşinin dövülerek öldürüldüğünü iddia eden Fatma Karadağ, korkudan uzun süre konuşamadığını söyledi. 


Kardeşinin cinayetinden sonra cesedi günlerce banyoda muhafaza edildiğini itiraf eden Karadağ, kaldıkları dağ evinde ceset kokmasın diye sevgilisinin cesedi her gün yıkadığını iddia etti. Karadağ, “Etrafta konu komşu yoktu. Kardeşimi öldürdükten sonra çiçekli pijamalarımı giydirdi. Tuvalete oturttu. Kokmasın diye her gün banyoda yıkadı. İçeriye de oda parfümü sıkıyordu. Beni bir süre evden dışarı gönderdi. O sırada kardeşimi halıya sarıp gömmüş.” açıklamalarında bulundu.  

DJ GEZGİN CİNAYETİNDE ŞOK GELİŞMELER

Mehmet Karahan’ın kardeşi Fatma Karadağ hakkında çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Evliyken sevgilisi Cemal’e kaçan Fatma Karadağ’ın eşi, Fatma Karadağ’ın yokluğundan dolayı üzüntüden öldüğü belirtildi. 4 çocuğu bulunan Fatma Karadağ’ın hakkında dolandırıcılık iddiaları bulunuyor. Kızı Rukiye de bu olayı doğruluyor. Cinayette annesinin parmağının olabileceğini iddia eden Rukiye, olayın araştırılmasını istiyor. Cemal Durmaz ve Fatma Karadağ’ın insanları şantaj ettiklerini ve dolandırdıkları hakkında iddialar bulunuyor. Programa katılan bir vatandaş, bu iddiaları doğruluyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal