Bu Kavga Leyla İle Mecnun Dizisini Bitirir!

Leyla İle Mecnun dizisinin setinde Ahmet Mümtaz Taylan'ın yönetmene küfür edip set çalışanlarını azarladığı iddia edildi.

20.10.2021-10:21 - (Son Güncelleme: 20.10.2021-10:59)

Exxen platformunda yeniden ekranlara dönen Leyla ile Mecnun dizisinin setinde Ahmet Mümtaz Taylan'ın yönetmene küfür edip telefon fırlattığı ve çalışan kişileri azarladığı söylendi.

10 yıl sonra tekrar çekimlerine başlanan, Leyla İle Mecnun'da Erdal Bakkal ile Cengiz karakterlerini canlandıran, Cengiz Bozkurt ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın neden birlikte sahnesi olmadığı, dizinin hayranları tarafından sıkça sorulmuştu. İki oyuncunun 10 yıldır küs olduğu iddia edilmişti.

10 YILDIR KÜS OLDUKLARI İDDİASI

Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan'ın set çalışanlarına olan davranışlarına isyan ederek yeni bölümlerde karşılıklı sahne çekilmemesi şartıyla oynamayı kabul ettiği öğrenildi. Yıllar sonra çekimlerine başlanan Leyla İle Mecnun setinde Ahmet Mümtaz Taylan'ın yardımcı yönetmenin yüzüne telefon fırlattığı, çalışanları ağlatana kadar azarladığı aktarıldı.



HER ŞEY DUYULDU

Tv100'de yer alan bilgilere göre, yapımcı İsmail İçen, Ahmet Mümtaz'a kimsenin setten kovulmayacağını ve Taylan yüzünden işlerin aksamayacağını söyledi. Bu sözler Taylan'ın mikrofonunun açık olması yüzünden bütün set çalışanları tarafından duyuldu. Söz konusu konuşmanın kilit cümleleri ise şu şekilde; ‘Adam eğlenerek çekeceğimiz dizinin her gününü zehir etti. Bir daha bu adam ile aynı sete çıkmam.’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal