Bir Kadın Cinayeti Daha! Müge Anlı'ya Konu Olan Pirpor Olayı Nedir?

Müge Anlı ve Tatlı Sert'te yeni bir kaybolma olayı gündeme geldi. 58 yaşında Lüleburgaz'da bir kadın 2 aydır kayıp. Peki, Pirpor olayı nedir?

28.10.2021-14:35 - (Son Güncelleme: 03.11.2021-17:32)

Müge anlı ve ekibi, faili meçhul cinayetler ve şiddet olaylarını usta bir şekilde çözmeye devam ederken, olayların ardı arkası kesilmiyor. Müge Anlı ve Tatlı Sert’te yeni bir kayıp olayı var. Geçen hafta Dj Gezgin cinayeti üzerine yoğunlaşan Müge Anlı, Mehmet Karahan’ın kız kardeşinden şüphelenmişti. Peki, Pirpor olayı nedir?

BİLSEN PİRPOR KİMDİR?

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde yaşayan 58 yaşındaki Bulgaristan göçmeni Bilsen Pirpor Ağustos 2021’den beri kayıp. İmam nikahlı erkek arkadaşı Yüksel Yıldırım isimli biriyle birlikte yaşayan Pirpor, bulunamıyor. Hem Bulgar hem Türk vatandaşlığı bulunuyor. Kardeşi Şuayip Vatansever ve annesi, Bilsen Pirpor’un bulunması için Müge Anlı ve Tatlı Sert’e başvurdu. 

Müge Anlı’nın programına katılan Pirpor’un annesi, çocuğunun bulunmasını istiyor. En son ailesiyle konuştuğunu ve sonra haber alamadıklarını, ailenin Bilsen Hanım’ın kaybolduğunu erkek arkadaşından öğrendiğini söyledi. 

CESET BULUNDU 

Gelen haberler sonrası Bilsen Pirpor’un cesedi bulundu. Yapılan parmak izi sonucu kimliği bilinmeyen cesedin Pirpor'a ait olduğu öğrenildi. Pirpor'un cansız bedeni Sanayi bölgesi yakınlarındaki Taşköprü'nün orada bulundu. Kolunda bir dövme bulunan cesedin şişmiş olduğu söylendi. Katilin Pirpor'un imam nikahlı eşi Yüksel Yıldırım'ın olduğu düşünülüyor. Yüksel Yıldırım gelen haberlere göre Pirpor'u aldatıyormuş. 

MÜGE ANLI KADINA ŞİDDET HAKKINDA KONUŞTU

Bilsen Pirpor, muhtemelen imam nikahlı eşi tarafından öldürülüp nehre atıldı. Para uğruna öldürülen Pirpor, tüm ülkeyi yasa boğdu. Kadın cinayetleri konusuna dikkat çeken Müge Anlı, "Öldürmek, yalnızca can almak değildir... Bir kadını öldürmenin pek çok yolu vardır. O kadının içinden kelebekleri uçurduğun zaman da öldürmüş oluyorsun. O kadının tek güvencesi olan parasını elinden aldığında da öldürmüş oluyorsun. O kadına bir nikah kıymadığında da öldürmüş oluyorsun. İçip içip o kadına kötü sözler söylediğinde de öldürmüş oluyorsun. Lütfen herkes kendisine bir çeke düzen versin, lütfen..." sözlerini söyledi. Ülkemizde en son Denizli'de erkek arkadaşı tarafından Şebnem Şirin öldürülmüştü.

PİRPOR OLAYI NEDİR?

Ağustos’tan beri kayıp olan 58 yaşındaki Bilsen Pirpor, 7 yıl önce eşini kaybetti. 21 Ağustos tarihinde annesiyle telefonda konuştuktan sonra bir daha haber alınamayan Pirpor, “eşim beni çağırıyor” deyip sabah evden çıkarak kaybolmuş. Birlikte yaşadığı imam nikahlı eşi Yüksel Yıldırım’ın annesine göre Pirpor rüyasında ölmüş eşi Remzi’yi görmüş ve Remzi beni çağırıyor diyerekten evden ayrılmış. Evden ayrıldıktan sonra yapılan araştırmalarda pasaportu ve telefonunun parçalanmış şekilde yolda bulundu. 

Müge Anlı Pirpor olayı

PİRPORUN EŞİ ŞÜPHELİ KONUMUNDA

Pirpor’un erkek kardeşi Şuayip Vatansever olayı imam nikahlı eşinden öğrenmiş. Kız kardeşine arayıp arayıp ulaşamadığını söyleyen Vatansever, kardeşinin yolda düşüp bayıldığını düşünüyor. Duyuma göre Lüleburgaz’da Ayşe isimli birinin yanına gitmiş, orada su içtikten sonra oradan ayrılmış. Şuayip Vatansever kardeşinin imam nikahlı eşinden dayak yedikten sonra Bulgaristan’a döndüğünü, Yüksel Yıldırım pişman olduğu için Bulgaristan’dan geri döndüğünü programda bildirdi. 100 bin TL’ye yakın imam nikahlı eşi için kredi çeken Pirpor, krediyi eşinin araba alması için çekmiş. Vatansever kardeşinin canına kıyıldığı ya da bir yerlerde tutulduğunu düşünüyor. Şüpheli olarak imam nikahlı eşini görüyordu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal