Modern ve Elektronik Taşınabilir Beslenme Kabınız Olsun İstemez miydiniz

Bu ilginç ürün, adıyla söylemek gerekirse HeatBox yiyeceklerinizi sıcak ve sağlıklı bir şekilde taşımanızı sağlar. İstediğiniz zaman ve istediğiniz yerde. Şık tasarımı ile taşımak oldukça ilgi çekici görüneceğe benziyor.

09.01.2020-15:57 - (Son Güncelleme: 09.01.2020-15:35)

Heatbox teknolojinin özgürlüğünden faydalanır ve yiyeceklerinizi dilediğiniz sıcaklıkta korur. Ya da ısıtabilir. 18.000 mAh’lik bataryası ile yeniden şarj edilebilir ve tek bir şarjda 3 defa kesintisiz kullanılabilir. Böylece her defasında yiyeceklerinizin lezzetini koruyabilirsiniz. HeatBox sayesinde sağlıksız ve dışarıda pahalı yemek zorunda kalmazsınız. Böylelikle bu dijital beslenme kutusu yaşam stilinize lezzetiyle katkı sunar.

Heatbox taşınabilir ve kullanışlıdır. Rahat bir şekilde elinizde ya da çantanızda taşıyabilirsiniz. Diğer yandan kuvvetli ve dayanıklı yapısıyla su ya da sıvı sızdırmaz bir şekilde tasarlandı. Belirtmek gerekirse Heatbox akıllı bir üründür. Telefonunuza ya da diğer ürünlerinize bağlayabilir ve uygulama üzerinden kontrol edebilirsiniz. Uygulamaya girdiğinizde uygun programı seçebilir ve yemeğinizi hazır hale getirebilmeniz için geniş seçeneklerden faydalanabilirsiniz.

Öte yandan uygulama üzerinde çok sayıda yiyecek tipleri ve lezzetli tarifler bulunduğunu da belirtelim. Şu an da Indiegogo platformu üzerinden alabileceğiniz ürün 89 eurodan satışa sunuluyor.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal