Mısırlı Sevgilisi İle Barışan Şeyma Subaşı'dan Yeni Paylaşım: 'Dünden Ders Al'

Geçtiğimiz günlerde Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ayrıldığını açıklayan Şeyma Subaşı, sevgilisiyle tekrardan barıştı. Haberi sosyal medya hesabından duyuran Subaşı'dan yeni paylaşım geldi.

15.07.2021-11:29 - (Son Güncelleme: 15.07.2021-11:29)

Hamilelik, evlilik teklifi, dolandırıcılık, tektaş ve ayrılık haberleriyle aylardır çok konuşulan Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi, aralarındaki buzları eritti ve aşklarına yeniden şans verdi. İlişkileri aylardır konuşulan Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi bir anda ayrılmış ve herkesi şoke etmişti. Subaşı 'Ayrılık doğru nedeni bize kalsın' açıklamasında bulunmuştu. Ayrılık uzun sürmedi ve ikili barıştı.

'DÜNDEN DERS AL BUGÜNÜ YAŞA'

Geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle birlikte tekne turuna çıkan ve takipçilerine "Her şey yolunda" mesajı veren Subaşı'ndan yeni fotoğraf geldi. Tektaşını da takan Şeyma Subaşı, kiremit rengi bikinisi ile objektif karşısına geçti. Kombinini güneş gözlüğü ve aksesuarları ile tamamladığı görülen Subaşı, gönderisinde, 'Dünden ders al, bugünü yaşa, yarın için umutlu ol. Olduğum gibi davranıyorum ve hayatımı yüzde yüz yaşıyorum' ifadelerine yer verdi.




DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal