İkinci Şansta Bitti! Şeyma Subaşı Mısırlı Sevgilisi Mohammed Alsaloussi İle Ayrıldı

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, ayrılıp barışma iddiaları ile magazin gündeminden düşmüyor. Son günleri stresli geçen ünlü fenomenin Arap sevgilisi ile ayrıldığı öğrenildi.

10.07.2021-14:58 - (Son Güncelleme: 29.10.2021-11:23)

Acun Ilıcalı'yla yaşadığı aşkla tanınan Şeyma Subaşı, bu süreçte bir sosyal medya fenomene dönüştü. Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra da fenomenliğini arttıran Subaşı hareketli hayat tarzıyla gündemden düşmüyor. Aşklarıyla da çok konuşulan ünlü isim, bu yılın başında Mısırlı iş insanı Mohammed Al Saloussi -Meedo- ile aşk yaşamaya başladı. Milyarder olduğu söylenen Meedo için 'hayatımın aşkı' diyen Şeyma Subaşı, ona pahalı hediyelerini, kapatılan uçakları, alınan evleri ve evlilik teklifini paylaşarak gündemden düşmüyordu. Şimdilerde ise ünlü çiftin ayrıldıkları konuşuluyor.

ŞEYMA SUBAŞI’NIN İKİCİ ŞANS VERDİĞİ AŞKI BİTTİ

Acun Ilıca ile olan fırtınalı birlikteliğinden sonra aşk hayatına hız kesmeden devam eden Subaşı, gündemden düşmeyen, bir ara evlenecekleri konuşulan Mohammed Al Saloussi -Meedo aşkına, kısa bir süre önce ayrılmış ve sonrasında tekrar barışmışlardı. Kulislerde dönen yeni bir habere göre ünlü çiftin tekrardan ayrıldığı öğrenildi. Meedo'yu terk eden sosyal medya fenomeni, sekiz yaşındaki kızı Melisa'yla birlikte eski eşi, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın Miami’deki evine yerleşti.

ACUN ILICALI’NIN EVİNE YERLEŞTİ

Yaptığı her hareketle olay olan Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisini terk ettikten sonra kızı Melisa ile eski eşi Acın Ilıcalı’nin Miami’de bulunan eve yerleşti. Evlenmeyi planladığı yeni aşkıyla yaşamak için Türkiye’den ayrılan ve Miami’ye taşınan Subaşı, ayrılık kararıyla herkesi şaşırttı. Yaz başında evlenme teklifi alan ve hamile olduğunu açıklayan 31 yaşındaki fenomen, Alsaloussi hakkında dolandırıcılık iddialarının ortaya atılmasıyla ilişkisini bitirip, Türkiye’ye dönmüştü.

Şeyma Subaşı Ayrıldı

MİAMİ'DEKİ EV BOŞ KALDI

Bir küs bir barışık ilerleyen ilişkilerinin evliliğe doğru gideceği düşünülen çift, daha öncede bir ayrılık yaşamak fakat bu ayrılık çok uzun sürmemişti. Şeyma Subaşı, tekrar sevgilisinin yanına Miami’ye dönmüş, yeni evini dekore etmeye başlamıştı.

MISIRLI MEEDO'YU TERK ETTİ

Magazin gündeminde yer alan son dakika haberine göre; ünlü çiftin arasına bir kez daha kara kedi girdiği ve Subaşı’nın sevgilisini terk ettiği iddia edildi. Ayrılığın ardından kızı Melisa’yı da yanına alan Subaşı, apar topar eski eşi Acun’un Miami’deki evine geçti.

Şeyma Subaşı evlendi mi?

GERÇEKTEN ÖZGÜR MÜYÜZ?

Oldukça renkli bir hayatı olan ve her anını sosyal medyada takipçileri ile paylaşan Subaşı, kimi zaman ağır eleştirilse de yaptığı her hareket gündem olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde havuz başı fotoğrafı paylaşan Subaşı, , "Gerçekten emin misin? Annene ya da kocana sormadan bir yere gitmek istemiyorsun. Bu özgür olmakla ilgili değil, bağımsız olmakla ve herkesin zaten bağımsız doğmasıyla ilgili. İzin istemek, onlara saygınızı göstermekle ilgilidir" ifadelerini kullanmıştı.
Paylaşımlarına hız kesmeden devam eden ve takipçileri ile sohbet etmeyi seven ünlü fenomen, bir diğer paylaşımında ise "Duygularınızı bilinçli olarak kontrol edin. Yanlış ya doğru yaptığınızı düşünmeyin. Çünkü yaptığınız şey size doğru gelebilir ama başkalarına yanlış gelebilir" mesajını yazmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal