Aşk Dedikodularıyla Anılan Kaan Yıldırım ve Çağla Şıkel İlk Kez Görüntülendi!

Kaan Yıldırım'ın Hadise'den ayrıldıktan sonra Çağla Şıkel ile aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti. Çeşme'de beraber tatil yapan çiftin ilk görüntüleri ortaya çıktı.

10.07.2021-13:42 - (Son Güncelleme: 10.07.2021-13:42)

Uzun süredir birlikte olan hatta evlilik kararı alan Hadise ile Kaan Yıldırım çifti, geçtiğimiz haftalarda ani bir kararla ayrılma kararı almıştı. Yakışıklı oyuncunun ayrılık sonrası Çeşme tatiline çıktığı ve Çağla Şıkel ile yakınlaştığı ileri sürülmüştü. İddialarla ile ilgili yeni gelişme yaşandı.

İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİLER

Magazin gündemine bomba gibi düşen aşk iddiasının ardından sessizliklerini koruyan Yıldırım ve Şıkel çiftinin ilk görüntüleri ortaya çıktı. 34 yaşındaki Kaan Yıldırım ile 42 yaşındaki Çağla Şıkel, Çeşme'deki bir yerde sohbet ederken görüntülendi. Çağla Şıkel'in hakkında çıkan aşk iddiasının ardından yakın çevresine 'Kaan Yıldırım arkadaşım' dediği de ileri sürüldü.


2 ÇOCUĞU BULUNUYOR

7 yıl şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ ile evli kalan Çağla Şıkel'in Kuzey ve Uzay adında 2 erkek çocuğu var.

HADİSE YENİ AŞKA YELKEN AÇTI

Kaan Yıldırım ile Çağla Şıkel'in aşk dedikodusunun ardından Hadise de iş insanı Mehmet Dinçerler'le görüntülendi. İkilinin yan yana samimi fotoğrafları ortaya çıkarken gittikleri mekana da el ele girdikleri öğrenildi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal