Hamza Yazıcı Sevgilisine Sosyal Medyadan Gelen Çirkin Mesajları İfşa Etti!

'Camdaki Kız' dizisinde ki 'Tako' karakterini canlandıran Hamza Yazıcı, sevgilisi Forbes ile Alaçatı'da görüntülenmişti. Görüntülerden sonra Yazıcı'nın sevgilisine çok sayıda çirkin mesaj geldi. Yazıcı ise mesajları sosyal medya hesabından ifşa etti.

10.07.2021-12:53 - (Son Güncelleme: 10.07.2021-12:53) Hamza Yazıcı Sevgilisine Sosyal Medyadan Gelen Çirkin Mesajları İfşa Etti!

'Çok Güzel Hareketler 2' programı ile yıldızı parlayan, şimdilerde ise 'Camdaki Kız' dizisinde 'Tako' karakterine hayat veren oyuncu Hamza Yazıcı şu sıralar sevgilisi ile tatilde. Önceki gün sevgilisi Şenay Forbes ile Alaçatı'da görüntülenen Yazıcı, ilişkileri hakkında 'Bana 'sempatiksin' diye yürüdü. İlk atak ondan geldi. Ben de elimden geleni ardıma koymadım, onun koştuğu kadar koştum' açıklamasında bulunmuştu.

'O BANA YÜRÜDÜ'

İlişkileri hakkında konuşan Hamza Yazıcı Şenay Forbes için şunları demişti: 'Bana 'sempatiksin' diye yürüdü. İlk atak ondan geldi. Ben de elimden geleni ardıma koymadım, onun koştuğu kadar koştum' ifadelerini kullandı.


GELEN ÇİRKİN MESAJLARI İFŞA ETTİ

Sosyal medya hesabından çirkin sevgilisi Forbes'e gelen çirkin mesajları ifşa eden Hamza Yazıcı, 'Umarım sizin de ailelerinize böyle yorumlar yapılır. Bizim canımızı sıktığınız gibi sizin de canınız sıkılır. Beyinleriniz cüce, kalbiniz sakat kalmış. İnandığınız her şey başınıza yıkılır umarım. Sağlıksızca kalın' dedi.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal