Kanserle Mücadele Eden Şarkıcı Şimal'den Kötü Haber Geldi!

Kansere yakalandıktan hızlıca kemoterapi tedavisine başlayan ve tedavisini tamamlayan şarkıcı Şimal'dan kötü haber geldi. Sağlık durumu ağırlaşan ünlü şarkıcı Bodrum'da hastaneye kaldırıldı.

15.07.2021-11:04 - (Son Güncelleme: 15.07.2021-11:04) Kanserle Mücadele Eden Şarkıcı Şimal'den Kötü Haber Geldi!

10 Nisan'da meme kanseri teşhisi konulan ve hızlı şekilde tedavisine başlanan ünlü şarkıcı Şimal, 30 Haziran'da yaptığı açıklamada kemoterapi tedavisini sonlandırdığını ve konserlerine devam edebileceğini aktarmıştı. Akabinde Bodrum'a geçen ve konserlerine başlayan ünlü şarkıcıdan üzücü haber geldi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Bodrum ve Çeşme'de bugün ve yarın iki ayrı konser vermesi beklenen sanatçının aniden değerlerinin düşmesi üzerine müdahale edildi. Menajeri Esat Kaba, hastane doktorlarının Şimal'in sağlık durumunun stabil olduğunu ve bir süre dinlenmesi gerektiğini söyledi.


3 AYDIR TEDAVİ GÖRÜYORDU

Şimal, yaklaşık 3 aydır meme kanseri tedavisi görüyordu. Geçen hafta pet raporu temiz çıkan şarkıcı konserlerine Bursa ve Eskişehir'den başlamıştı. Sevenlerinin desteğiyle zor günleri atlatan Şimal, kitlelerden kurtulmuştu. İki hafta önce sosyal medya hesabından güzel haberi duyuran ünlü şarkıcı gözyaşları içinde kafasındaki peruğu çıkartıp 'Artık kurtuldum' demişti.


ŞARKICI ŞİMAL KİMDİR?

Şarkıcı Şimal 25 Nisan 1986 yılında İstanbul'da doğmuştur. Boğa burcu olan Şimal'in 400'e yakın bestesi bulunuyor. İlk olarak 2012 yılında çıkış yapan şarkıcı, Başlangıç adlı albümünün prodüktörlüğünü Özken Ulusoy, aranjörlüğünü Taşkın Sabahtan ve Erdem Kınay üstlendi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal