MID coin nedir? MIDWOOD coin projesi ve yol haritası

MIDWOOD ile MID TOKEN kripto dünyasına adım atıyor. İstanbul Film Stüdyoları A.Ş tarafından hayata geçirildi. MID Coin nedir? MIDWOOD Coin projesi nedir? İşte detaylar.

26.04.2022-22:35 - (Son Güncelleme: 26.04.2022-22:35) MID coin nedir? MIDWOOD coin projesi ve yol haritası

MIDWOOD, MID TOKEN global film ve eğlence dünyasının oyuncularındandır. MIDWOOD ve MID TOKEN kripto dünyasına yeni bir adım atıyor. İstanbul Film Stüdyoları A.Ş tarafından hayata geçirilen MIDWOOD, arzın 2.000.000.000 olacağını hakkında açıklamalar yaptı. MID TOKEN piyasaya 0.020 BUSD taban ücretten sunulacak. MID TOKEN'in ön satışı 28 Nisan 2022 tarihinde saat 03:00'te https://midtoken.io.tr adresinden yapılacaktır.

MID TOKEN nedir?

MID TOKEN, Türkiye'nin uluslararası sahnede ilk film platformu olarak dünya film sektörüne hizmet vermeye başlayacak ve bir dünya markası olarak film ve eğlence dünyasında avantaj sağlayacaktır. MIDWOOD İstanbul Film Stüdyosunun sunduğu hizmet ve fırsatlar için kullanılacaktır. MIDWOOD İstanbul Film Stüdyosu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet San konu ile ilgili "Hızla Avrupa'nın en büyük, dünyanın ise en önemli film içerik üretim merkezi olma yolunda ilerleyen MIDWOOD, bambaşka bir dünya yaratacak. MID TOKEN kullanarak endüstriyi birbirine bağlayacak MIDWOOD Metaverse evreninde de mevcut olan MIDWOOD Metaverse evreninin tüm paydaşları, içerikten sektördeki tüm küresel paydaşlara çok özel ve farklı avantajlar sağlayacak' açıklamalarında bulundu.

Ahmet San ayrıca şu sözleri de devamında getirdi: 'Sanatçılar, eser üreticileri, sanatsal bir metaverse evrenin içinde MID TOKEN sayesinde dolaşabileceklerdir. NFT oluşturabilecekler ve MIDWOOD ile NFT'lerle metaverse evreninde sanat galerisinde yer edinebilecekler' açıklamalarında bulundu.

mıd COİN NEDİR

Gelişen ve sürekli genişletilen alt yapısı ile sunulan fırsatlar artacaktır. MID TOKEN, paydaşları bağımsız ve demokratik bir şekilde entegre edecek ve paydaşları ortak karar alacaklardır.

MID TOKEN 3 stratejik vizyon sunmaktadır. Bunlar:

NFT market

MIDWOOD METAVERSE evreninde NFT eserlerinin sergileneceği sanat galerileri ve mağazalar bulunacaktır. MIDWOOD NFT Market içinde yer alan sanat galerisinde ki eserleri MID TOKEN kullanıcıları satın alabileceklerdir.

Ayrıca dünyanın ilk Film NFT Marketini açacak olan MIDWOOD METAVERSE evreninde, MID TOKEN kullanıcıları MIDWOOD bünyesinde özel NFT koleksiyonları alıp satabilecek, bu da MIDWOOD hizmetlerinden bazılarında NFT pazar yerleri yayınlayacak.

MIDWOOD Metaverse

MID TOKEN, MIDWOOD METAVERSE evreninde yer alacak film fragmanlarından özel oturumlara, konserlerden VIP organizasyonlara, prodüksiyon, NFT oyunları, sanat galerileri ve mağaza için tüm personel ve ekipman ve hizmetlere kadar birçok etkinlik için kullanılacaktır. NFT çalışmalarını sergileyecek.

Yakma Programı

MID TOKEN kullanıcıları, MIDWOOD satın alma taahhüdü ile her yıl belirlenen periyotları satın alabileceklerdir. Böylece yakım işlemi gerçekleştirmiş olacaklardır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal