MHP Lideri Bahçeli'den Sığınmacı Açıklaması: Bunu Kabul Edemeyiz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'nin yeni bir sığınmacı dalgasına katlanamayacağını söyleyerek, "Türkiye'nin böyle bir şeye katlanması eşyanın tabiatına aykırıdır" dedi.

06.09.2018-16:30 - (Son Güncelleme: 06.09.2018-16:22) MHP Lideri Bahçeli'den Sığınmacı Açıklaması: Bunu Kabul Edemeyiz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli MYK toplantısının sonrasında yazılı bir açıklama gerçekleştirdi. Bahçeli açıklamasında, " Türkiye'nin yeni bir sığınmacı akınına katlanması, hazmetmesi hatta kabul etmesi eşyanın tabiatına karşıdır. Ekonominin normale dönmesi, denge ve istikrara kavuşması, siyasi temkin ve önlem, milli dayanışma ve uyanışla muhakkak tesis edilecektir." dedi. Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"TÜRKİYE'NİN SIĞINMACI DALGASINA KATLANMASI EŞYANIN TABİATINA AYRI"

Türkiye'nin yeni bir sığınmacı akınına katlanması, hazmetmesi hatta kabul etmesi eşyanın tabiatına karşıdır. Türkiye'nin kaybettiği ortamda haksız kazanç ardına düşenler, kar hevesine kapılanlar damgalı işbirlikçilerdir, yeri yurdu olmayan vatansızlardır. Ekonominin normale dönmesi, denge ve istikrara kavuşması, siyasi temkin ve önlem, milli dayanışma ve uyanışla kesinlikle tesis edilecektir.

"İDLİB, KAYNAYAN BİR KAZANA DÖNÜŞMÜŞTÜR"

Hiç kimse kriz çığırtkanlığı, kaos şakşakçılığı yapmamalıdır. İdlib; fokur fokur kaynayan kazana, fitili ateşlenmek üzere olan dinamite dönmüştür.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal