MHP Lideri Bahçeli'den MEB'e Sert Sözler: Bu Sözler İhanettir!

Milli Eğitim Bakanlığı'nın Andımız kararına itiraz ettiği dilekçesinde geçen, "Türk milleti, bilincine en geç varan topluluktur" sözlerine MHP Lideri Bahçeli'den sert cevap geldi. Bahçeli, "Bu sözler, tarih ihanetidir." dedi.

13.11.2018-12:06 - (Son Güncelleme: 13.11.2018-15:12)

Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) Andımız'ın kaldırılması için verdiği itiraz dilekçesindeki "Türk milleti, bilincine en geç varan topluluktur" sözlerine partisinin grup toplantısında tepki koyan MHP Genel Başkanlı Devlet Bahçeli, "Bu sözler, tarih ihanetidir." dedi.

"TARİH İNKARIDIR"

"MEB'in yargı kararına itiraz dilekçesinde örtülemez yanlışlıklar bulunuyor. Türk milletini, bilincine en geç varan topluluk olarak değerlendirmek, tarih ihanetidir, tarih inkarıdır."

"BUNU NASIL YAZDIN"

"MEB Bakanı'mızın bu dilekçeyi görmediğine inanmak istiyoruz. Türk halkına kara çalan zihniyet, Orhun Yazıtları'nı nereye koyacak tarihte kurulan 16 Türk devletini nasıl açıklayacak. Bu kişi, direkt sana soruyorum. Bunu nasıl yazdın. Bunu nasıl öne sürdün. Nerenin piyonusun. Türk halkının kim olduğu öğrenmeniz gereklidir. Bu da önünüzdeki esas ödevdir."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal