MHP Lideri Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Af Cevabı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın af ile alakalı sözlerine cevap verdi. Bahçeli, "Partimizi zan ve töhmet altında bırakmak kesinlikle doğru değildir. Teklifimizi tasvip etmiyorlarsa kabul etmesinler" dedi.

22.10.2018-13:06 - (Son Güncelleme: 22.10.2018-12:59) MHP Lideri Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Af Cevabı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Biz uyuşturucuları affeden bir hükumet olarak mı tanınacağız" sözlerine cevap verdi. Bahçeli, "Partimizi zan ve töhmet altında bırakmak kesinlikle doğru değildir. MHP'yi yüzeysel ve üstünkörü bir biçimde uyuşturucu suçuyla yan yana anmak şayet kötü niyet değilse kesinlikle isabetsiz ve itibarsız bir suçlamadır. Teklifimizi tasvip etmiyorlarsa kabul etmesinler. Bu kadar basit MHP'yi meydanlarda hakir görmek, tariz ve tenkitle suçlamak siyasi ahlak ve basirete kesinlikele sığmaz." dedi.

Bahçeli, Twitter'daki paylaşımında şunları söyledi:

"TEKLİFİMİZLE İLGİLİ DEĞERLENDİRMELERİNİ ANALİZ ETTİK"

Sayın Cumhurbaşkanı'nın Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metro hattının ikinci kısmının açılış töreninde gerçekleştirmiş olduğu açıklamayı, bu çerçevede koşullu ceza indirimiyle alakalı teklifimize dönük değerlendirmelerini titiz bir bakış açısıyla izledik ve analiz ettik.

Sayın Cumhurbaşkanı, "şimdi birileri çıkarmış af, ne affı?" sözleri ile beraber aynen şunları söyşemiştir: "Hele hele 50 bini aşkın uyuşturucunun cezaevinde bulunduğu bir dönemde biz uyuşturucuları affeden bir iktidar olarak mı bilineceğiz?

"PARTİMİZİ ZAN VE TÖHMET ALTINDA BIRAKMAK DOĞRU DEĞİLDİR"

Tabiki kast edilen Milliyetçi Hareket Partisi'dir. Partimizi zan ve töhmet altında bırakmak kesinlikle doğru olmaz. MHP'yi yüzeysel ve üstünkörü bir biçimde uyuşturucuyla, uyuşturucu suçuyla yan yana anmak şayet kötü niyet değilse, kesinlikle isabetsiz ve itibarsız bir suçlamadır.

Uyuşturucuyla en fazla mücadele eden, bu uğurda her türlü olanağı ile fedakârlık yapan 'birileri' diye anılan Milliyetçi-Ülkücü Hareket'tir. Koşullu ceza indirimiyle alakalı teklifimizi uyuşturucu temeline dayandırmak, tahrip ve tahrif etmek fahiş bir yanlış, fuzuli bir acındırmadır.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal