Temel Karamollaoğlu'ndan Yerel Seçim Açıklaması

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, parti yöneticileriyle bir araya geldiği toplantıda yerel seçimlere dair açıklamalarda bulundu.

22.10.2018-13:03 - (Son Güncelleme: 22.10.2018-13:02) Temel Karamollaoğlu'ndan Yerel Seçim Açıklaması

Partiler yerel seçim hazırlıklarına devam ediyor! Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, parti yöneticileriyle bir araya geldiği toplantıda yerel seçimlere dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Saadet Partisi, yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce, il başkanları, ilçe başkanlarını Ankara'da toplayan Saadet Partisi, bu sefer de il ve ilçelerdeki yöneticilerini 'Seçime Hazırlık' toplantısıyla buluşturdu. Toplantıda konuşan Karamollaoğlu, AK Parti'de seçim korkusunun başladığını ifade etti.

Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, konuşmasında şunları kaydetti. "Bu korku her taraflarını sarmış durumda. Seçmenin de büyük bir yüzdesi sorgulamaya başlamış durumda. Yanlışları direkt söyleyebilen bir kesim bu. Bu rahatsızlıkları ve sorgulamaları kendileri de görüyor. Ama milyonlarca insanı çok küçük meblağlarla kendilerine bağlı tutuyorlar. Korku bugün maalesef bacayı sarmış durumda. Ama korkunun ecele faydası yok. Bir ‘bunlar giderse elimdekini kaybederim' diyenler, ikincisi ise ‘bunların desteğini kaybedersem ben biterim' diyenler. Ama şunu iyi bilin ki; bu ikisi de bir gün gidecek."

Saadet Partisi kadrolarının Türkiye'nin en iyi seçim kampanyasını yürütecek olan kadrolar olduğunun altını çizen Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, "Bundan emin olun ki, bu seçimlerden en başarılı parti olarak çıkacağız. Bu seçimde en başarılı, en güçlü mücadeleyi de biz vereceğiz. Halkın sorunlarını, sıkıntılarını Saadet Partisi dışında giderebilecek bir parti yok" açıklamasını yaptı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal