Mert Hakan Yandaş'tan Deprem Kampanyası

Sivasspor’un yıldız futbolcularından Mert Hakan Yandaş’ın Elazığ’da yaşanan deprem için başlattığı yardım kampanyasına Rizesporlu oyunculardan da destek geldi.

28.01.2020-12:40 - (Son Güncelleme: 28.01.2020-12:33) Mert Hakan Yandaş'tan Deprem Kampanyası

Sivasspor’un yıldız futbolcularından Mert Hakan Yandaş’ın Elazığ’da yaşanan deprem için başlattığı yardım kampanyasına Rizesporlu oyunculardan da destek geldi.

Elazığ ve Malatya'da 41 kişinin yaşamını yitirdiği, 1607 kişinin yaralanmış olduğu deprem yüzünden Demir Grup Sivassporlu yıldız isim Mert Hakan Yandaş, sosyal medyadan kendisi ve takım arkadaşı Emre Kılınç'ın, Çaykur Rizespor karşılaşmasındaki kişisel gelirlerini depremzedelere bağışlayacağını duyurdu. Bu desteğe kısa sürede Sivassporlu diğer futbolcular ile Rizespor'dan Oğulcan, Gökhan, Abdullah, Orhan ve Medipol Başakşehir'den İrfan Can Kahveci de destekte bulundu.

Süper Lig'in 19. Haftasında sahasında Rizespor ile 1-1 berabere kalan Sivasspor’da karşılaşma sonrası Mert Hakan Yandaş, Elazığ ve Malatya'yaki depremzedeler için başlattıkları destek kampanyası hakkında Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu. Mert Hakan: "Oradaki vatandaşlarımız canlarımız rahat etsin, biraz da olsa acılarını dindirebilmek için yaptık. Bunu Emre ile birlikte düşündük ve bütün takım arkadaşlarımız da katıldı. İnşallah hafta içi Elazığ ve Malatya'ya güzel bir destek göndereceğiz. Rizespor'dan futbolcu arkadaşlar ve Başakşehir'den de İrfan Can Kahveci de katıldı. Bir nebze onlara bu acıyı unutturabilirsek ne mutlu bize. İnşallah onların yarasına bizim desteğimiz biraz da olsa iyi gelir" ifadelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal