Mehmet Özdilek İçin Ayrılık Açıklaması!

Yukatel Denizlispor'da Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, Teknik adam Mehmet Özdilek'in kulüpten ayrılacağına dair söylentilere açıklık getirdi.

28.01.2020-12:28 - (Son Güncelleme: 28.01.2020-12:23) Mehmet Özdilek İçin Ayrılık Açıklaması!
Antalyaspor maçında kesinlikle galibiyet beklediklerini fakat hesapta olmayan bir mağlubiyet gördüklerini söyleyen Fırat, "Elbette sahamızda 3-0 mağlup olmak hepimizi hayal kırıklığına uğrattı. Çok üzüldük. Fakat önümüzde 15 koca hafta var bu da 45 puan demek. Soğukkanlı olacağız, panik yapmayacağız. Bizimle denk olan rakiplerimiz de kayıplar yaşadı. Artık Göztepe maçına odaklanıyoruz" dedi.

"Hocamız takımın başında"

Teknik hoca Mehmet Özdilek'in ekipten gideceğine yönelik söylentilerinin çıktığını belirten Fırat, "Biz yönetim olarak böyle bir şeyi gündeme getirmedik. Hocamız takımın başında. Bizim düşme gibi bir korkumuz yok. Sadece ölü toprağını üzerimizden atmak istiyoruz. Pazartesi günü evimizde oynayacağımız Göztepe maçını kazanarak bunu başaracağız. Üzüntülüyüz ancak endişeli değiliz" dedi.

Şu an transferde bir girişimde bulunmadıklarını söyleyen Ali Fırat, "Son güne kadar bekliyoruz. Ekstra bir durum olursa değerlendiririz ama şu an takviye gündemimizde yok" diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal