‘Mendilim Kekik Kokuyor’da Sıra Dışı Ekip!

A. Kadir Bozkurt'un senaryosunu kaleme aldığı, Hüseyin Özden ve Hakan Kurşun yönetmen koltuğuna oturduğu ‘Mendilim Kekik Kokuyor’ 6 Mart'ta sinemalarda!

26.02.2020-12:52 - (Son Güncelleme: 26.02.2020-12:47)   ‘Mendilim Kekik Kokuyor’da Sıra Dışı Ekip!
Türk oyuncularla beraber Alman, İskoç, Rus, Belçikalı ve Özbek oyuncuların da yer aldığı sinema filminin çekimleri Antalya'da gerçekleşti. Tatillerine devam eden turistler filmde gönüllü olarak yer almak istediler. Yapımcılar duruma kayıtsız kalmayarak turistleri bir dizi eğitime soktu ve figüran olarak yer almalarını sağladı. Aynı zamanda bir Belçikalı tüm film ekibine kuzu çevirdi.

'GLADYATÖR'ÜN SETİNDEN "MENDİLİM KEKİK KOKUYOR"A

Bir çok milleten insanı kadrosunda bulunduran yapıt, ‘Gladyatör’ filminde dikkatleri toplayan savaş sahnelerinde adından söz ettiren Mike Mitchell'i de ağırlıyor! Mitchell böylesine anlamlı bir filmde rol almaktan gurur duyduğunu söyledi. Özbek oyuncu Özbek Şahruh Tuyçibayev de çekimler devam ederken duygularına hakim olamadı.

Willma Elles ve Mehmet Çevik'in paylaştığı filmde Devrim Yakut, Mike Mitchell, Başar Alemdar, Çetin Büyükakın, Hakan Devrim Göztepe Tarık Bayrak, Şaban Türkekül, Azer Şelte, Gürkan Çolaker, Hakan Bozyiğit, Şahruh Tuyçibayev, Buse Bilgin, Zehra Ece Aral başrollerini paylaştığı film zengin kadrosuyla dikkat çekiyor.

Son Dakika Kültür-Sanat Haberleri için aşağı kaydırınız.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal