Şahan Gökbakar'ın Yönetmenliğini Üstlendiği Film 'Zengo'

Şahan Gökbakar'ın yönetmen koltuğuna oturduğu sinema filmi 'Zengo' izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

26.02.2020-12:25 - (Son Güncelleme: 26.02.2020-12:18) Şahan Gökbakar'ın Yönetmenliğini Üstlendiği Film 'Zengo'

Gişeleri alt üst eden ‘Recep İvedik’ ile beraber; ‘Celal ile Ceren’, ‘Osman Pazarlama’ ve ‘Kayhan’ gibi eserlerle izleyiciyi güldürmeyi başaran Çamaşırhane Film, Yasemin Sakallıoğlu'nun senaryosunu kalema aldığı aynı zamanda başrolünü üstlendiği ‘Zengo’ filmiyle salonları kahkaha tufanına sokmaya hazırlanıyor.

Çamaşırhane Film, bugüne kadar ortaya çıkardığı eserlerle 40 milyon'dan fazla insanı güldürürken, ‘Zengo’ ile bunlara bir yenisini daha ekleyecek.

6 Mart’ta izleyiciye sunulacak ‘Zengo’nun yönetmenliğini koltuğunda başarılı güldürü ustası Şahan Gökbakar, Müge Manuş’la beraber yer aldı. Oyunculuk geçmişiyle tanınan ve ilk kez ‘Zengo’ için yönetmenlik deneyecek Gökbakar, sinema geçmişi sürecinde elde ettiği bilgiyi ilk filmini izleyiciye sunacak olan Yasemin Sakallıoğlu için kullandı. Recep İvedik tiplemesiyle sinema tarihinde kendine sağlam bir koltuk tutan Gökbakar, komedideki ustalığını şimdi ‘Zengo’ için seferber etti.

NİTELİKLİ BİR KOMEDİ

Oyunculuk ile birlikte sosyal medya üzerinden yayınladığı videolarlala milyonlara ulaşan Yasemin Sakallıoğlu'nun ilk kez kameraların karşına geçecek olduğu ‘Zengo’da Dilşah Demir, Ece İrtem, Semih Varol ve Ünal Kantarcı gibi oyuncular ile birlikte çalıştı.

Zengo, kendi imzasının olduğu tasarımlarıyla ünlü bir modacı olmanın hayallerini kuran Zerrin'in, bu yolda en büyük rakibi olarak gördüğü mahalleden Menkıbe ile olan rekabetini anlatıyor.

Son Dakika Kültür-Sanat Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal