Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisi Final Tarihi Belli Oldu

Kanal D'nin yüksek bütçeli dev prodüksiyonlu dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi her geçen gün düşen reytingleri nedeni ile final yapma kararı alındı. Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi ne zaman final yapıyor? Mehmed Bir Cihan Fatihi neden final yapıyor? İşte ayrıntılar...

26.04.2018-12:49 - (Son Güncelleme: 26.04.2018-12:30) Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisi Final Tarihi Belli Oldu

Kanal D ekranlarında yayınlanan Fatih Sultan Mehmed'in hayatının ele alındığı Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi için kesin final kararı alındı. Büyük beklentiyle yayın hayatına başlayan, dev prodüksiyon, yüksek bütçe ve usta oyuncu kadrosuyla ön plana çıkan Mehmed Bir Cihan Fatihi ekran macerasına nokta koymaya hazırlanıyor.

Diğer yandan başlangıcından itibaren yönetmen, senarist ve birçok oyuncunun değişerek aksiliklerin eksik olmadığı Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin final tarih netleşti.

Büyük umutlarla yayın hayatına başlayan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi ne zaman final yapıyor? Bu yıla damgasını vurmaya hazırlnan Mehmed Bir Cihan Fatihi neden final yapıyor? 

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ NE ZAMAN FİNAL YAPIYOR? MEHMED BİR CİHAN FATİHİ NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Yayın serüvenine başladığı günden beri istenilen reyting sonucuna ulaşamayan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin 6. son bölümü ile ekranlara veda edeceği açıklandı. Hedeflenen başarıyı yakalayamayan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin yükselişe geçmesi beklenirken giderek düşüş yaşaması da final kararı alınmasına neden oldu. Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin final tarihi bu şekilde netlik kazanmış oldu.



Başrollerinde Kenan İmizalıoğlu, Büşra Develi, Çetin Tekindor ve Hazal Filiz Küçükköse gibi başarılı isimlerin yer aldığı Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi final bölümüyle 1 Mayıs 2018 Salı günü ekran serüvenini sonlandıracak.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal